ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταρτίζουν ψηφοδέλτιο για τις Βουλευτικές του ‘21 αύριο οι Οικολόγοι

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα τεθεί για έγκριση η πρόταση της Πολιτικής Επιτροπής για σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου του Κινήματος

Newsroom K

Σε συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής και εκτελεστικής γραμματείας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών στη Λεμεσό αποφασίστηκε ότι θα συνέλθει – μετά από διακοπή τεσσάρων μηνών λόγω πανδημίας κορωνοϊού - η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος το Σάββατο 27/6 ώρα 5.00 μμ. στη μεγάλη αίθουσα της δημοσιογραφικής εστίας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κινήματος θα επιτραπεί η εξ αποστάσεως συμμετοχή μελών στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής γίνεται με πλήρη σεβασμό στα διατάγματα και στις προϋποθέσεις που τίθενται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα τεθεί για έγκριση η πρόταση της Πολιτικής Επιτροπής για σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου του Κινήματος στο τέλος Ιουλίου για έγκριση επέκτασης της θητείας όλων των διοικητικών σωμάτων του Κινήματος για περίοδο τουλάχιστον ενός έτους.

Στα πλαίσια της ίδιας εισήγησης ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Περδίκης θα παραδώσει την Προεδρία σε μεταβατικό Πρόεδρο που θα εκλεγεί στο έκτακτο συνέδριο. Εάν εγκριθεί η πρόταση της Πολιτικής Επιτροπής τότε το έκτακτο συνέδριο του Κινήματος αναμένεται να συγκληθεί τέλος Ιουλίου.

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα αρχίσει και ο καταρτισμός του ψηφοδέλτιου του Κινήματος για τις βουλευτικές εκλογές και θα εγκριθεί η πρόταση της Πολιτικής Επιτροπής /εκτελεστικής γραμματείας για πρόσληψη συμβούλου επικοινωνίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X