ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Καταρτίζουν ψηφοδέλτιο για τις Βουλευτικές του ‘21 αύριο οι Οικολόγοι

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα τεθεί για έγκριση η πρόταση της Πολιτικής Επιτροπής για σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου του Κινήματος

Newsroom K

Σε συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής και εκτελεστικής γραμματείας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών στη Λεμεσό αποφασίστηκε ότι θα συνέλθει – μετά από διακοπή τεσσάρων μηνών λόγω πανδημίας κορωνοϊού - η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος το Σάββατο 27/6 ώρα 5.00 μμ. στη μεγάλη αίθουσα της δημοσιογραφικής εστίας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κινήματος θα επιτραπεί η εξ αποστάσεως συμμετοχή μελών στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής. Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής γίνεται με πλήρη σεβασμό στα διατάγματα και στις προϋποθέσεις που τίθενται για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα τεθεί για έγκριση η πρόταση της Πολιτικής Επιτροπής για σύγκληση εκτάκτου συνεδρίου του Κινήματος στο τέλος Ιουλίου για έγκριση επέκτασης της θητείας όλων των διοικητικών σωμάτων του Κινήματος για περίοδο τουλάχιστον ενός έτους.

Στα πλαίσια της ίδιας εισήγησης ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Περδίκης θα παραδώσει την Προεδρία σε μεταβατικό Πρόεδρο που θα εκλεγεί στο έκτακτο συνέδριο. Εάν εγκριθεί η πρόταση της Πολιτικής Επιτροπής τότε το έκτακτο συνέδριο του Κινήματος αναμένεται να συγκληθεί τέλος Ιουλίου.

Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής θα αρχίσει και ο καταρτισμός του ψηφοδέλτιου του Κινήματος για τις βουλευτικές εκλογές και θα εγκριθεί η πρόταση της Πολιτικής Επιτροπής /εκτελεστικής γραμματείας για πρόσληψη συμβούλου επικοινωνίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Γυμναστήριο άνοιξε παρά τα μέτρα - Περίπτερο σέρβιρε σε πελάτες

«Αυτό το γυμναστήριο είναι το Olympia στον Άγιο Αθανάσιο σε γειτονιά. Έχει πολλές μέρες που άνοιξε, ...»
Dmitiry  |  21:17

Σε χαμηλό βαρομετρικό οι πολιτικοί αρχηγοί

«Δηλαδή, όλοι οι ΄πολιτικοί΄μας για τη χωματερή. »
ΑΚΑ  |  22:38

Λεμεσός: Άνοιξε καφετέρια - Θαμώνες παρακολουθούσαν ποδόσφαιρο

«Kανονικά θα έπρεπε να τους έδιναν από μια σφαλιάρα και μια κλωτσιά στα πισινά! »
ΑΚΑ  |  08:23

«Ανοίγουν» οι αιθέρες από 1η Μαρτίου - Όλα όσα θα ισχύουν

«ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ...»
ΚΥΠΡΙΑΝΟΣ  |  12:18

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση