ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υποβολή υποψηφιοτήτων με μηνύματα και συμβολισμούς (φωτος-βίντεο)

Στην τελική ευθεία οι εννέα υποψήφιοι ενόψει των προεδρικών

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Από τις 9 το πρωί μέχρι και το μεσημέρι υποβλήθηκαν επίσημα οι εννέα υποψηφιότητες για τις προεδρικές εκλογές.
Στις 09:00 το πρωί υπέβαλε την υποψηφιότητά του ο Χάρης Αριστείδου και στις 09:30 ο Χριστάκης Καπηλιώτης. Ακολούθησε στις 09:45 η υποψηφιότητά του Ανδρέα Ευστρατίου ενώ στις 10:00 ο Μιχάλης Μηνά.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα υπέβαλε την υποψηφιότητά του ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ Χρίστος Χρίστου και στις 10:30 ο Σταύρος Μαλάς. Ακολούθησε στις 11:00 η υποβολή της υποψηφιότητας του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου και στις 11:15 η υποβολή της υποψηφιότητας του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργου Λιλλήκα, ενώ η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την υποβολή της υποψηφιότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας στις 11:45.

Αναστασιάδης: Η επομένη των εκλογών ας μας βρει όλους ενωμένους

Υποδεχόμενος από τον Αβέρωφ Νεοφύτου τον ευρωπαίο Επίτροπο Χρίστο Στυλιανίδη τη Στέλλα Κυριακίδου, το υπουργικό του συμβούλιο, συνεργάτες του στο προεδρικό, στελέχη του ΔΗΣΥ εισήλθε στο συνεδριακό ο Νίκος Αναστασιάδης. Στον πλευρό του προέδρου βρίσκονται η οικογένειά του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ ο Χρίστος Στυλιανίδης η Στέλλα Κυριακίδου και η Αννίτα Δημητρίου. Έθεσα υποψηφιότητα για την δεύτερη και τελευταία θητεία ανέφερε ο κ. Αναστασιάδης εκφράζοντας την πεποίθηση πως την επομένη των εκλογών θα βρει όλους ενωμένους για το καλό της Κύπρου. Όπως επεσήμανε τα όσα έχουν επιτευχθεί είναι αποτέλεσμα κοινών δράσεων. Ευχήθηκε σε όλους τους υποψηφίους του καλή επιτυχία όπως και σε όλες τις δυνάμεις εκφράζοντας την ελπίδα την επομένη των εκλογών να συνεχίσουν οι μεταρρυθμίσεις.  Ο Νίκος Αναστασιάδης με το τέλος της τοποθέτησής του κάλεσε όλους τους συνεργάτες του να προχωρήσουν στο βήμα για αναμνηστικές φωτογραφίες. 

Λιλλήκας: Απευθύνομαι στους πολίτες που πιστεύουν στην αλλαγή

Πλαισιωμένος από την οικογένειά του, από στελέχη της Συμμαχίας ΠΟλιτών αλλά και από ανένταχτους πολίτες, ο Γιώργος Λιλλήκας βρίσκεται στο συνεδριακό κέντρο για να υποβάλει την υποψηφιότητά του. Ο Γιώργος Λιλλήκας προτείνεται από τον νεαρό Μάριο Παύλου. Στον χώρο βρίσκονται στελέχη και οπαδοί με κονκάρδες.  Απευθύνομαι στους πολίτες που πιστεύουν στην αλλαγή και είναι έτοιμοι να δουλέψουν επεσήμανε ο κ. Λιλλήκας υπογραμμίζοντας πως η υποψηφιότητά του αποτελεί την εναλλακτική πολιτική σε μία νέα πορεία στο κυπριακό στην κοινωνική πολιτική και στην οικονομία. Ο κ. Λιλλήκας  αναφέρθηκε στο 2013 και κάλεσε τους πολίτες να συνεχίσουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν τότε για να την ολοκληρώσουν με επιτυχία αυτή τη φορά. Όπως ανέφερε και προηγουμένως η "Κ", υποστηρικτές της υποψηφιότητας Γιώργου Λιλλήκα είναι ο ακαδημαϊκός Καραγιάννης, ο Βάσος Αργυρίδης, ο ηθοποιός Κούλλης Νικολαου αλλά και το πρώην στέλεχος των Οικολόγων Άθως Αγαπητός. Ο Μάριος Παύλου ο οποίος πρότεινε την υποψηφιότητα Λιλλήκα υπογράμμισε την εμεπιρία και την ικανότητα του κ. Λιλλήκα και κάλεσε τους πολίτες να τον στηρίξουν. 

Νικόλας: Το 2018 να είναι το έτος που θα φέρει αλλαγή και αξιοπιστία

Παλισιωμένος από μία πλειάδα στελεχών του ενδιάμεσου χώρου αλλά και από πολίτες, ο Νικόλας Παπαδόπουλος υπέβαλε την υποψηφιότητά του ευχαριστώντας όλα τα συνεργαζόμενα μέρη αλλά και τους ανένταχτους πολίτες για την στήριξή τους. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον προτείνοντά του τον Βάσο Λυσσαρίδη σημειώνοντας πως είναι τεράστια τιμή για τον ίδιο το οτι τον πρότεινε.  Σημείωσε πως η υποψηφιότητά του εκπροσωπεί την τεράστια πλειοψηφία που επιδιώκει την αλλαγή και πως η εμπιστοσύνη των πολιτών θα κάνει πράξη αυτή την αλλαγή. Θα πρέπει να σημειωθεί πως τον υποψήφιο για την προεδρία πλαισίωνε η οικογένειά του αλλά και οι αρχηγοί των κινημάτων που τον στηρίζουν. Από το συνεδριακό κέντρο απουσίαζε ο προτείνων της υποψηφιότητάς του Βάσος Λυσσαρίδης.

Οι προτείνοντες του Νικόλα Παπαδόπουλου

ΠΡΟΤΕΙΝΩΝ:

ΒΑΣΟΣ ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ


YΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΕΣ:

1. ΜΑΡΚΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
2. ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΙΖΟΠΟΥΛΟΣ
3. ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
4. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
5. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΛΑΤΗΣ
6. ΣΤΕΛΙΟΣ Α. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ
7. ΧΡΙΣΤΟΣ ΡΟΤΣΑΣ
8. ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΟΥΣΙΟΥΤΤΑΣ
9. ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
10. ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ
11. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ
12. ΑΘΩΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
13. ΜΑΡΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ
14. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
15. ΕΛΕΝΑ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ
16. ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΕΡΕΠΕΗΣ
17. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΛΕΥΚΑΡΙΤΗΣ
18. ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΟΣ
19. ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΑΣ
20. ΕΛΛΑΔΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
21. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
22. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ
23. ΣΑΒΒΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
24. ΑΔΩΝΙΣ ΓΙΑΓΚΟΥ
25. ΕΦΗ ΞΑΝΘΟΥ
26. ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ
27. ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ ΜΑΡΚΙΔΟΥ
28. ΑΛΕΞΙΑ ΣΑΚΑΔΑΚΗ
29. ΣΟΦΡΩΝΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ
30. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ
31. ΝΑΤΑΛΗ ΙΩΑΝΝΟΥ
32. ΜΑΡΙΟΣ ΕΥΡΥΒΙΑΔΗΣ
33. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥ
34. ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ
35. ΛΑΡΗΣ ΒΡΑΧΙΜΗΣ
36. ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΝΤΟΛΕ
37. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΔΗΣ
38. ΦΟΙΒΟΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗΣ
39. ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΙΔΗΣ
40. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ
41. ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΥΓΚΡΑΣΙΤΗ
42. ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΖΟΒΙΔΗΣ
43. ΛΟΥΙΖΑ ΑΘΗΝΗ
44. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
45. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΜΠΙΖΑ
46. ΑΙΜΙΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
47. ΣΤΕΛΛΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
48. ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΕΟΥ
49. ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΔΡΕΟΥ
50. ΧΡΙΣΤΟΣ ΒΑΛΙΑΝΤΗΣ
51. ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΡΔΑΜΗ
52. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
53. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
54. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥ
55. ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΙΑΛΛΟΥΡΟΣ
56. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΑΛΛΗ
57. ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
58. ΝΙΚΟΛΑΣ ΔΙΟΜΗΔΟΥΣ
59. ΕΙΡΗΝΗ ΔΡΑΚΟΥ
60. ΛΑΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΔΗΣ
61. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
62. ΘΕΟΔΩΡΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
63. ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΩ ΙΩΑΝΝΟΥ
64. ΜΑΡΙΑ ΚΟΛΑ
65. ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ
66. ΒΑΝΕΣΣΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
67. ΑΝΤΡΙΑ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ
68. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΩΜΟΔΡΟΜΟΥ
69. ΣΑΒΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
70. ΚΥΠΡΟΣ ΛΟΥΚΑΣ
71. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΝΙΤΑΡΑΣ
72. ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΟΡΑΛΕΣ
73. ΜΑΡΙΟΣ ΜΟΥΓΗΣ
74. ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
75. ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
76. ΦΛΟΥΡΗΣ ΞΕΝΗ
77. ΝΑΤΑΣΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
78. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΡΑΔΑΜΑΝΘΟΥΣ
79. ΕΛΕΝΑ ΠΑΡΑΣΧΟΥ
80. ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΙΤΣΙΛΛΟΥ
81. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΓΙΑΤΖΗΣ
82. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΛΕΩΣ
83. ΑΝΔΡΗ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ
84. ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑ
85. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑ
86. ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΣΕΡΓΙΟΥ
87. ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΤΡΟΠΠΟΣ
88. ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ
89. ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΜΑΣΙΔΗΣ
90. ΦΩΤΙΟΣ ΤΡΙΜΠΑΚΚΙΡΟΣ
91. ΧΡΥΣΩ ΤΣΟΚΚΟΥ
92. ΜΑΡΙΝΑ ΦΕΤΤΑ
93. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΥΤΤΗΣ
94. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
95. ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΑΤΖΗΤΤΟΦΗ
96. ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
97. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
98. ΜΑΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
99. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ
100. ΧΡΙΣΤΟΣ Φ. ΚΛΗΡΙΔΗΣ

Πηγαδάκια υποστηρικτών Λιλλήκα-Νικόλα

Με το πέρας της υποβολής υποψηφιότητας Σταύρου Μαλά αναμένεται να προσέλθει στην αίθουσα ο Νικόλας Παπαδόπουλος. Στο πλευρό του βρίσκεται ο αδερφός του και δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, η μητέρα του Φωτεινή και η αδερφή του Αναστασία Παπαδοπούλου. Στο συνεδριακό βρίσκεται και ο Νίκος Κουτσού και οι αρχηγοί κομμάτων που τον στηρίζουν όπως η Ελένη Θεοχάρους ο Μαρίνος Σιζόπουλος και ο Στέλιος Πλατής. Στο πλευρό του Νικόλα Παπαδόπουλου βρίσκεται το πρώην στέλεχος του ΔΗΣΥ Χρίστος Ρότσας αλλά και οι ευρωβουλευτές κ. Μαυρίδης αλλά και Δημήτρης Παπαδάκης. 

Μαλάς: Κορυφαίων πολιτικών αποφάσεων η επόμενη πενταετία

"Κατέθεσα επίσημα την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου προτεινόμενος από τον Γιώργο Βασιλείου τον οποίο ευχαριστώ ιδιαιτέρως ευχαριστώ την ηγεσία του ΑΚΕΛ και κορυφαία στελέχη που στηρίζουν τη δική μας υποψηφιότητα, αλλά και ανένταχτους πολίτες που συστρατεύονται" ανέφερε ο κ. Μαλάς κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς του. Όπως ανέφερε, η επόμενη πενταετία θα είναι κορυφαίων πολιτικών αποφάσεων. "Θα διαχειριστούμε το κυπριακό και τον επανασχεδιασμό της οικονομίας και το ενεργειακό"  όπως σημείωσε ξεκαθαρίζοντας πως πρώτιστο μέλημά του είναι η σύντομη επίλυση του κυπριακού στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου. Ο κ. Μαλάς εξέφρασε τη δέσμευσή του για την πάταξη της διαφθοράς σημειώνοντας πως ένας πρόεδρος πρέπει να σέβεται τους θεσμούς. "Αφουγκραζόμαστε τα μηνύματα και τις ανησυχίες της κοινωνίας" επεσήμανε καταλήγοντας πως στόχος του είναι να είναι πρόεδρος όλων των Κυπρίων. 

Χριστόφιας, Κατσουρίδης και ηγεσία ΑΚΕΛ προτείνουν Μαλά

Σχεδόν όλοι οι υποστηρίζοντες βρίσκονται στο πλευρό του Σταύρου Μαλά κατά την υποβολή της υποψηφιότητας ενώ στο πλευρό του βρίσκεται και ο προτείνοντας Γιώργος Βασιλείου. Με αρκετή δόση ΑΚΕΛ είναι η λίστα των προτεινόντων του Σταύρου Μαλά. Πέραν του Νίκου Κατσουρίδη τον οποίο είχε αναφέρει και προηγουμένως η «Κ» πρώτος στους προτείνοντες είναι ο τέως πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, ο Άντρος Κυπριανού ο γ.γ της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης, ο επικεφαλής του γραφείου του κυπριακού του ΑΚΕΛ Τουμάζος Τσελεπής, αλλά και ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου ο ευρωβουλευτής Τάκης Χατζηγεωργίου και ο Κίκης Καζαμίας. Όπως ανέφερε και στο παρελθόν η «Κ» στους προτείνοντες είναι η Εκπρόσωπος τύπου του επιπτελείου Ειρήνη Χαραλαμπίδου και ο Χρίστος Μέσης. Ανάμεσα στους προτείνοντες και ο γ.γ της ΕΔΟΝ Χρίστος Χριστόφιας αλλά και πρόσωπα από τον ευρύτερο κύκλο της Αριστεράς, όπως η Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή, ο Μιχάλης Παπαπέτρου, Δημήτρης Ηλιάδης, Σοφοκλής Αλετράτης, Τάκης Χατζηδημητρίου ο ακαδημαϊκός Νίκος Περιστιάνης και ο πρώην γενικός εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης. Ενδιαφέρον προκαλεί το ότι η υποψηφιότητα του κ. Μαλά στηρίζεται από τις ηθοποιούς Αννίτα Σοντοριναίου και Δέσποινα Μπεμπεδέλη αλλά και από το πρώην στέλεχος των Οικολόγων και πρώην υποψήφιο βουλευτή με τον ΔΗΣΥ Ανδρέα Μασούρα.

Δείτε εδώ τον κατάλογο υποστηρικτών του Σταύρου Μαλά

Μπροστά το ΑΚΕΛ στην υποψηφιότητα Μαλά

Στο συνεδριακό κέντρο βρίσκεται πλέον μία πλειάδα στελεχών του ΑΚΕΛ για την υποβολή υποψηφιότητας του κ. Μαλά. 

Σύσσωμο το ΕΛΑΜ- Χρίστου: είμαστε η απάντηση στο σάπιο και το κατεστημένο

Σύσσωμο βρέθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο το ΕΛΑΜ, καθώς τον Χρίστο Χρίστου συνοδεύει μία πλειάδα μελών του ΕΛΑΜ για να στηρίξουν την υποψηφιότητα του προέδρου τους. Σύντομος ήταν στην τοποθέτησή του ο Χρίστος Χρίστου σημειώνοντας πως η υποψηφιότητά του είναι η απάντηση στο σάπιο στο παλιό και στο κατεστημένο. Ο ίδιος δεν ανέβηκε μόνος στο βήμα, αλλά με τη συνοδεία στελεχών του κινήματος. 

Μηνά: Υπηρέτες του ψεύδους οι δημοσιογράφοι

Επίθεση προς τους δημοσιογράφους εξαπέλυσε κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς του ο Μιχάλης Μηνά καταγγέλλοντας τους ως υπηρέτες του ψεύδους. Επίθεση δέκτηκαν και οι δημοσκόποι από τον κ. Μηνά σημειώνοντας πως θα αλλάξουν επάγγελμα μετά τις πορεδρικές εκλογές. 

Ευστρατίου: Θα παλέψω για τη φτωχολογιά 

Τη δέσμευσή του οτι δεν θα υφαρπάξει την ψήφο του κόσμου με κενές υποσχέσεις εξέφρασε ο υποψήφιος για την προεδρία Ανδρέας Ευστρατίoυ. Ξεκαθάρισε πως θα παλέψει για τους φτωχούς ανθρώπους για τη φτωχολογιά ενώ την ίδια στιγμή επεσήμανε πως θα παλέψει για την ελευθερία του Αποστόλου Ανδρέα καθώς τα σύνορά μας δεν είναι στο Λήδρα Πάλας όπως χαρακτηριστικά είπε. 

Με κυπριακό ο κ. Καπηλιώτης

Την υποψηφιότητά του κατέθεσε ο κ. Καπηλιώτης, χαιρετίζοντας τον κυπριακό ελληνισμό και τους Τ/κ και εκφράζοντας την αγανάκτησή του για την αδιάλλακτη στάση της Τουρκίας και τη στασιμότητα του κυπριακού. 

Χάρης Αριστείδου: Κατέρχομαι εναντίον της ρατσιστικής Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας 

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο προχώρησε στην υποβολή της υποψηφιότητάς του ο Χάρης Αριστείδου. Όπως κατέρχεται ως υποψήφιος για να εκφράσει τη διαφωνία του στη ρατσιστική διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, στα καρτέλ των ναρκωτικών αλλά και στην αστυνομία που συγκαλύπτει την όλη διαδικασία όπως είπε. Ο κ. Αριστείδου αναφέρθηκε και στον Ευαγόρα Παλλικαρίδη κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς του. 

Προηγούμενη ενημέρωση

Λαοθάλασσα ο Πρόεδρος

Την υποψηφιότητα του Νίκου Αναστασιάδη θα προτείνει η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Στέλλα Κυριακίδου. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης παρέθεσε χθες γεύμα για τους προτείνοντες την υποψηφιότητα του. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πρόσωπα όπως η δημοσιογράφος Ελίτα Μιχαηλίδου, ο τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, η Καίτη Κληρίδη, οι πρώην Υπουργοί Νίκος Κόσης και Φρίξος Σαββίδης. Θα πρέπει να σημειωθεί πως μεταξύ των υποστηρίζοντων θα είναι αντιστασιακοί και ήρωες της ΕΟΚΑ. Ήδη το Επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη στοχεύει στην μαζική προσέλευση υποστηρικτών του Προέδρου στο Συνεδριακό Κέντρο. Έχουν ήδη σταλεί μηνύματα στα μέλη του Δημοκρατικού Συναγερμού για να προσέλθουν μαζικά στον χώρο κατά την υποβολή της υποψηφιότητας του Νίκου Αναστασιάδη.

Με Κατσουρίδη και Άντρο ο Μαλάς

Την υποψηφιότητα του Σταύρου Μαλά θα προτείνει ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου. Ανάμεσα στους προτείνοντες θα είναι ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο Νίκος Κατσουρίδης, η Ειρήνη Χαραλαμπίδου ο Χρίστος Μέσης και η Ερατώ Κοζάκου Μαρκουλλή. Ανάμεσά τους και ο Μάικ Σπανός.

Την υποψηφιότητα του Νικόλα Παπαδόπουλου θα προτείνει ο επίτιμος πρόεδρος της ΕΔΕΚ Βάσος Λυσσαρίδης ενώ ανάμεσα στους προτείνοντες θα είναι οι αρχηγοί των κομμάτων που τον στηρίζουν, όπως οι Μαρίνος Σιζόπουλος, Ελένη Θεοχάρους Γιώργος Περδίκης, Στέλιος Αμερικάνος αλλά και πρόσωπα από τη νεολαία των συνεργαζόμενων μερών.

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα θα προτείνει ο νεαρός Μάριος Παύλου, ενώ ανάμεσα στους προτείνοντες θα είναι πρόσωπα που θα μεταφέρουν όπως και το 2013 κοινωνικά μηνύματα. Μεταξύ τους ο Βάσος Αργυρίδης η Μαρκέλλα Τσιάκκα ο κ. Καραγιάννης και ο ηθοποιός Κούλλης Νικολάου. Τον Χρίστο Χρίστου θα προτείνει ο βουλευτής Λίνος Παπαγιάννης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση