ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΚΕ: Αν κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του ΑΚΕΛ

Αυτούσια η δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος με την οποία απαντά στον εκπρόσωπο Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργο Κουκουμά. Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος είχε δηλώσει πως η κυβέρνηση δεν έχει ούτε όρια ούτε φραγμούς, με αφορμή την «παράνομη μονιμοποίηση στο Δημόσιο τριών εμμίσθων στελεχών του ΔΗΣΥ και της αδερφότεκνης του κ. Αναστασιάδη που είχαν μεταφερθεί ως ειδικοί συνεργάτες στο Προεδρικό». Ο κ. Πελεκάνος στην δήλωσή του αναφέρει ότι αν «κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ και του κόμματος του». 

Αυτούσια η δήλωση ΚΕ

Αν κάτι στερείται ορίων και φραγμών είναι το θράσος του Εκπροσώπου Τύπου του ΑΚΕΛ και του κόμματος του, οι οποίοι πλέον διακρίνουν τους υπαλλήλους με ταυτότητα του ΔΗΣΥ που δεν πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με δεκάδες χιλιάδες άλλων υπαλλήλων.

Θράσος απροσμέτρητο διακρίνει το ΑΚΕΛ που προσποιείται πως δεν γνωρίζει ότι ακόμη και σήμερα στην Προεδρία της Δημοκρατίας εργάζονται πρόσωπα που επί δικής τους διακυβέρνησης αξιοποίησαν το δικαίωμα που είχαν όλοι οι εργαζόμενοι για αλλαγή του καθεστώτος εργασίας τους μέχρι το 2016 που η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, το διέκοψε.

Η δήλωση του Γ. Κουκουμά 

Δεν έχει ούτε όρια ούτε φραγμούς αυτή η κυβέρνηση.

Η παράνομη μονιμοποίηση στο Δημόσιο τριών εμμίσθων στελεχών του ΔΗΣΥ και της αδερφότεκνης του κ. Αναστασιάδη που είχαν μεταφερθεί ως ειδικοί συνεργάτες στο Προεδρικό συνιστά πρόκληση σε βάρος ολόκληρης της κοινωνίας. Το γεγονός ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος υπερασπίζεται και από πάνω αυτή την παρανομία απλώς επιβεβαιώνει ξανά την αλαζονεία τους.

Μάλιστα η κυβέρνηση που μονιμοποίησε παράνομα τέσσερα στελέχη του Συναγερμού, είναι η ίδια κυβέρνηση που συνεχίζει παράνομα και ετσιθελικά να κρατά σε καθεστώς αγοράς υπηρεσιών χιλιάδες εκπαιδευτικούς των ολοήμερων και απογευματινών προγραμμάτων οι οποίοι χάνουν έτσι το 1/3 των εισοδημάτων τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση