ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΚΕ προς ΔΗΚΟ: Ο κυπριακός λαός δεν ξεχνά

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνεχίζεται η κόντρα Κυβέρνησης – ΔΗΚΟ με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κυριάκο Κούσιο να αναφέρει σε γραπτή του δήλωση «Ο κυπριακός λαός δεν ξεχνά, έχει απόλυτο δίκιο το ΔΗΚΟ», επισημαίνοντας παράλληλα και για το προεκλογικό σποτ του κόμματος που «κατέβηκε».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο κυπριακός λαός δεν ξεχνά, έχει απόλυτο δίκιο το ΔΗΚΟ.

Δεν ξεχνά σε ποια βράχια έριξε την οικονομία η συγκυβέρνηση ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ και ποιος όχι μόνο διέσωσε τη χώρα από την οικονομική καταστροφή, αλλά την οδήγησε στην ανάπτυξη, στα πλεονάσματα, στην επιστροφή σε συνθήκες σχεδόν πλήρους απασχόλησης και στις διεθνείς αγορές ξανά.

Δεν ξεχνά ποιος αποφάσισε, προώθησε και εφάρμοσε τις μεγαλύτερες ριζοσπαστικές μεταρρυθμίσεις στη χώρα, όπως, για παράδειγμα, το ΕΕΕ, το ΓΕΣΥ, τη μείωση της στρατιωτικής θητείας, αλλά και τόσες άλλες μεταρρυθμίσεις.

Δεν ξεχνά ποιος αποκατέστησε και αναβάθμισε τις σχέσεις της Κύπρου με τα πέντε Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας και τις χώρες της περιοχής, ώστε να αναγνωρίζονται και στην πράξη τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας.

Την ίδια ώρα, ο λαός δεν ξεχνά ποιος διαχειρίστηκε την πανδημία κατά τρόπο που κατατάσσεται η Κύπρος στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως, δεύτερη σε λιγότερους θανάτους και δεύτερη στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, με το μικρότερο σε διάρκεια lockdown στην Ευρώπη και ένα από τα καλύτερα προγράμματα στην Ευρώπη στήριξης εργαζομένων, επιχειρήσεων και νοικοκυριών.

Ο λαός δεν ξεχνά ποιος για χάρη της συνεργασίας με το ΑΚΕΛ για προφανείς λόγους, άφησε τις επιχειρήσεις χωρίς ρευστότητα και καταψήφισε τον προϋπολογισμό την πιο κρίσιμη στιγμή.

Έχει δίκιο το ΔΗΚΟ ότι ο λαός δεν ξεχνά και θα απαντήσει κατάλληλα σε όσους με αήθεις επιθέσεις κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, ή με βίντεο που προσβάλλει τον κάθε Κύπριο, εκμαυλίζουν την πολιτική ζωή του τόπου και υποβιβάζουν το επίπεδο του δημόσιου βίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση