ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΚΕ: Τα όσα έχουμε επιτύχει τα τελευταία έξι χρόνια διαψεύδουν τον μηδενισμό του ΑΚΕΛ

«Αφήνουμε την ηγεσία του ΑΚΕΛ να αποκαλεί την ανάπτυξη, την απασχόληση και τα έργα, ‘φούσκες’»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Tα όσα έχει κάνει και επιτύχει η Κύπρος όσον αφορά την εσωτερική διακυβέρνηση, τα τελευταία έξι χρόνια, μιλούν από μόνα τους και διαψεύδουν τον μηδενισμό του ΑΚΕΛ, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό Μέγαρο, ο κ. Προδρόμου είπε ότι η Κυβέρνηση δεν έχε πρόθεση να συνεχίσει την αντιπαράθεση που ευνοεί τη μηδενιστική κριτική του ΑΚΕΛ. «Αφήνουμε την ηγεσία του ΑΚΕΛ να αποκαλεί την ανάπτυξη, την απασχόληση και τα έργα, ‘φούσκες’», είπε.

Σημείωσε παράλληλα ότι οι επερχόμενες εκλογές δεν είναι για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, κάτι για το οποίο όπως είπε, έχει αποφασίσει μόλις πριν από 14 μήνες το 56%, αλλά η εκλογή των εκπροσώπων των Κυπρίων πολιτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο».

Η Κυβέρνηση, ανέφερε, υπογραμμίζοντας ξανά την ανάγκη για συμμετοχή στις Ευρωεκλογές, στέλνει ένα θετικό μήνυμα για καλύτερη και περισσότερη Ευρώπη. Ένα θετικό μήνυμα, όπως είπε, απέναντι σε εκείνους, όπως το ΑΚΕΛ, οι οποίοι με τον ίδιο τρόπο που είναι άρνηση στο εσωτερικό και για την ανάπτυξη της χώρας, είναι εξίσου άρνηση για τις μεγάλες ευρωπαϊκές πολιτικές, με ένα συγκεκαλυμμένο αντιευρωπαϊσμό.

«Το διακύβευμα της κάλπης είναι αν επιλέγουμε δυνάμεις και πολιτικές που πιστεύουν και στηρίζουν την ενεργητική και θετική συμμετοχή στα ευρωπαϊκά δρώμενα προς όφελος των Κυπρίων πολιτών ή κάποιες δυνάμεις που αντιμάχονται την πορεία της Ευρώπης. Δυνάμεις, όπως το ΑΚΕΛ που είναι αντίθετες στη Συνθήκη της Λισσαβόνας και οι οποίες μπροστά στις δυσκολίες που προκάλεσαν οι πολιτικές τους στη χώρα, δεν δίστασαν να εισηγηθούν αποχώρηση από την Ευρωζώνη και συνεπακόλουθα έξοδο της Κύπρου από την Ε.Ε», είπε.

Ανέφερε ακόμα ότι κεντρικός άξονας της διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι η ενεργός συμμετοχή στα ευρωπαϊκά δρώμενα και η στήριξη μιας ενωμένης και ισχυρής Ε.Ε. που προχωρά μπροστά. Όπως είπε μέσα από τις Ευρωεκλογές πρέπει να δοθεί μήνυμα στήριξης για την ενωμένη Ευρώπη, η οποία με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις γίνεται καλύτερη και βελτιώνει τη ζωή των πολιτών. Ένα μήνυμα, συμπλήρωσε, που θα φράξει το δρόμο των επικίνδυνων λαϊκισμών και τον συγκεκαλυμμένο αντιευρωπαϊσμό των άκρων.

Κληθείς να σχολιάσει την αναφορά του ΓΓ του ΑΚΕΛ ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρεμβαίνει στα εσωκομματικά του ΑΚΕΛ, ο κ. Προδρόμου είπε ότι «δεν έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε την άγονη αντιπαράθεση. Την Κυριακή επιλέγουμε τους εκπροσώπους μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η επιλογή που έχουμε να κάνουμε είναι απέναντι στην Ευρώπη και στις ευρωπαϊκές πολιτικές». Ο κόσμος, συμπλήρωσε, ξέρει ποιοι είναι αυτοί που μάχονται και προσπαθούν για μια καλύτερη Ευρώπη και ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι συνεχώς αντιστρατεύονται τις ευρωπαϊκές πολιτικές με διάφορα προσχήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση