ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κίνημα Ανεξάρτητων-Συνεργασία ΚΕΚΚ : Άλλοι τέσσερις υποψήφιοι

Οι υποψήφιοι για τις Βουλευτικές εκλογές

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Κίνημα Ανεξάρτητων-Συνεργασία ΚΕΚΚ άρχισε απρόσκοπτα την παρουσίαση των υποψηφίων του. Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι πρόκειται για μια επιλογή καταξιωμένων ανθρώπων, οι οποίοι, προβληματισμένοι από την κοινωνική πορεία του τόπου, αποφάσισαν συλλογικά, να προχωρήσουν στη δική τους παρέμβαση, μακριά από κομματικές δεσμεύσεις, υποχρεώσεις ή ανταλλάγματα. 

Αλέξανδρος Ηλία

Γεννήθηκα στη Λάρνακα το 1983 στην οποία μεγάλωσα, ζω και εργάζομαι. Έχω καταγωγή από την Αμμόχωστο απ’ την οποία κατάγεται η μητέρα μου. Είμαι παντρεμένος και έχω 2 κόρες.
Είμαι απόφοιτος της Διανελλείου Τεχνικής Σχολής Λάρνακας, στην ηλεκτρολογία και έχω σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων στο ΑΤΕΙ Πατρών (Bsc). Έχω κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Bournemouth University στο Στρατηγικό Μάρκετινγκ Αεροπορικών Εταιρειών (Msc).
Έχω υπηρετήσει τη στρατιωτική μου θητεία στο επίλεκτο σώμα της Στρατονομίας.
Με την επιστροφή μου το 2010 από το εξωτερικό, έχω εργαστεί για 6 χρόνια ως στέλεχος Μάρκετινγκ σε μεγάλους οργανισμούς στον τομέα του τουρισμού και αερομεταφορών. Από το 2016 εργάζομαι ως σύμβουλος μάρκετινγκ και επικοινωνίας σε δική μου εταιρεία. Παράλληλα από το 2015 διατηρώ τα τοπικά μέσα City of Larnaka των οποίων είμαι δημιουργός.
Ως δημότης της Λάρνακας και λόγω των τοπικών μέσων που διατηρώ, έχω καθημερινή τριβή σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης της πόλης και επαρχίας. Ιδιαίτερα στο Δήμο Λάρνακας έχω ενεργό εμπλοκή καθώς εργάζομαι στενά με το Δήμαρχο κ. Ανδρέα Βύρα σε διάφορα θέματα του Δήμου.

Μιχάλης Σούλης

Γεννήθηκα στη Λάρνακα το 1988 και διαμένω στην Ξυλοτύμπου. Κατάγομαι από την κατεχόμενη Άχνα και την κατεχόμενη Βιτσάδα της Επαρχίας Αμμοχώστου, γενέτειρες του πατέρα και της μητέρας μου αντίστοιχα. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα γιο.
Είμαι απόφοιτος της Αμερικανικής Ακαδημίας Λάρνακας και κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας υπηρέτησα ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός. Έχω σπουδάσει Πολιτική Μηχανική με άριστα και έχω κάνει μεταπτυχιακό στη Διαχείριση Οικοδομικών Έργων στη Μεγάλη Βρετανία με υποτροφία. Επίσης, έχω προχωρήσει σε σπουδές μηχανικού συγκολλήσεων (IWE-EWE) στην Ελλάδα.
Σήμερα εργάζομαι ως Τεχνικός Διευθυντής σε ιδιωτική εταιρεία του κατασκευαστικού τομέα, ενώ διετέλεσα και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο UCLan διδάσκοντας θεωρία συγκολλήσεων. Είμαι μέλος στο Ινστιτούτο Πολιτικών Μηχανικών της Αγγλίας (ICE), στο ΕΤΕΚ καθώς και στο Ελληνικό Ινστιτούτο Συγκολλήσεων.

Ελένη Γιασεμίδου

Γεννήθηκα στην Λεμεσό το 1968 όπου και μεγάλωσα. Κατάγομαι από την Πιτσιλιά, γενέτειρα της μητέρας μου και από το Κοιλάνι, καταγωγή του πατέρα μου. Είμαι διαζευγμένη και έχω τέσσερα παιδιά.
Αποφοίτησα το 1986 από την Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσο. Ακολούθως σπούδασα στην σχολή τεχνών Aktο – Αθήνα και παράλληλα παρακολούθησα μαθήματα φωνητικής για πτυχίο τραγουδιού. Μιλώ Αγγλικά και Γαλλικά.
Εργάστηκα για μια δεκαετία σε βιοτεχνίες ως Σχεδιάστρια-Μοντελίστ και από το 2002 μέχρι και σήμερα εργάζομαι στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Είμαι μέλος της Παράλληλης Βουλής Κύπρου καθώς και ενεργό μέλος της «Ομάδας κατά της Γονικής Αποξένωσης Κύπρου», την οποία εκπροσωπώ σε συνέδρια, Κοινοβουλευτικές επιτροπές, τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, αλλά και σε σχετικά αφιερώματα στον τύπο. Επίσης συνεργάζομαι με την ομάδα «Δράση κατά της Γονικής Αποξένωσης Ελλάδος» με την οποία διατηρώ στενή συμβουλευτική επαφή με σκοπό την εξάλειψη αυτής της κοινωνικής μάστιγας.

Σπύρος Βριωνίδης

Γεννήθηκα στη Λεμεσό το 1978 όπου ζώ και εργάζομαι μέχρι και σήμερα. Έχω καταγωγή από το Πρετόρι της επαρχίας Πάφου, γενέτειρας του πατέρα μου. Είμαι πατέρας και έχω μία κόρη.
Είμαι απόφοιτος του 3ου Λυκείου Αγίου Ιωάννη Λεμεσό στον οικονομικό κλάδο. Έχω σπουδάσει Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο Κλιμεντ Ονχρισκι Σόφιας της Βουλγαρίας.
Εργάζομαι ως σύμβουλος ψυχικής υγείας όπου παρέχω καθοδήγηση και τρόπους επίλυσης διαφόρων ψυχοσωματικών διαταραχών και προβλημάτων.

Πέραν της εργασίας μου, στον ελεύθερο μου χρόνο ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την ευρεσιτεχνία. Έχω πειραματιστεί μέχρι σήμερα με διάφορες θέματα που αφορούν ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση