ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παμπορίδης σε Χάρη για ΓεΣΥ: «Θα μας βρείτε απέναντι, τα χαιρετίσματά μας»

Διαδικτυακή κόντρα με φόντο το ΓεΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Διαδικτυακή κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ Χάρη Γεωργιάδη και του πρώην υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη αναφορικά με τα όσα δήλωσε ο πρώτος στην Επιτροπή Οικονομικων, την Δευτέρα (01/11), για το ΓεΣΥ.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιώργος Παμπορίδης αναφέρει τα εξής: «Αν όντως ο κ. Χάρης Γεωργιάδης είπε χθες στην επιτροπή οικονομικών ότι ο ΔΗΣΥ αν χρειαστεί δεν έχει πρόβλημα να αλλάξει και τη φιλοσοφία του ΓεΣΥ τότε ξέρεις το γιατί. Δώστε τους όλους τα χαιρετίσματα μας. Θα μας βρουν ξανά απέναντι. Στο ΓεΣΥ θα μετρηθούμε ΟΛΟΙ #ΚάτωΤαΧέρια».

Απαντώντας, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ είναι υπέρ συγκεκριμένων αλλαγών που δεν θεωρεί ότι αλλάζουν τη φιλοσοφία του ΓεΣΥ. Για παράδειγμα, πρόσθεσε, όσον αφορά τον τρόπο αμοιβής των προσωπικών γιατρών, οι οποίοι πληρώνονται κατά κεφαλή.

«Θεωρούμε ότι πρέπει να πληρώνονται αυτοί που δέχονται ασθενείς, όχι εκείνος που έχει το τηλέφωνο του κλειστό. Αυτό είναι ένα παράδειγμα των αλλαγών», διευκρίνισε ο κ. Γεωργιάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  |  Υγεία  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση