ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κούσιος: Ο Νικόλας να διαβάσει τη σελίδα 255 της ενδιάμεσης έκθεσης

Πυρά Κυβερνητικού Εκπροσώπου κατά Προέδρου του ΔΗΚΟ για τα διαβατήρια

ΚΥΠΕ

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος σε γραπτή απάντησή του προς το ΔΗΚΟ καλεί τον Πρόεδρό του, Νικόλα Παπαδόπουλο, να εξηγήσει γιατί η διακυβέρνηση ΔΗΚΟ "ξέχασε" να βάλει κριτήρια για τις πολιτογραφήσεις Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων και προσθέτει ότι για την κάθαρση δικαιούται να μιλά η Κυβέρνηση, καθώς αυτή οδηγεί στα δικαστήρια τους πρώτους υπεύθυνους των παρανομιών.

Ο κ. Κούσιος αναφέρει πως "η Κυβέρνηση δεν σχολιάζει το περιεχόμενο της ενδιάμεσης έκθεσης για τις πολιτογραφήσεις και θα αναμένει το τελικό πόρισμα για να τοποθετηθεί".

"Στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ έχουμε μία απλή εισήγηση: Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος να διαβάσει στην έκθεση τι λέει για τις πολιτογραφήσεις έναντι καταθέσεων και ποιος ή ποιοι εμπλέκονται σε αυτή την ιδιαίτερη διάσταση. Να εξηγήσει γιατί η διακυβέρνηση ΔΗΚΟ `ξέχασε` να βάλει κριτήρια  για τις πολιτογραφήσεις Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων", προσθέτει.

Του συνιστούμε, όμως, ιδιαίτερα, αναφέρει, "να διαβάσει τη σελίδα 255 της ενδιάμεσης έκθεσης που αναφέρεται ρητώς και στον ίδιο και καταγράφει ότι είχε σύγκρουση συμφερόντων, και μάλιστα εγείρεται για αυτό θέμα ηθικής τάξης. Αφού τα διαβάσει αυτά ας σκεφτεί εάν είναι ο κατάλληλος να εμφανίζεται ως κήρυκας της κάθαρσης".

"Για την κάθαρση δικαιούται να μιλά η Κυβέρνηση που οδηγεί, όπως σήμερα αναφέρεται στον Τύπο, τους πρώτους υπευθύνους παρανομιών στα Δικαστήρια", καταλήγει ο Εκπρόσωπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση