ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κούσιος:Ο Πρόεδρος δεν θέλει καθολικό lockdown

Ακούει τις προτάσεις των επιδημιολόγων σήμερα ο Πρόεδρος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν θα ήθελε να πάμε σε ένα ολικό lockdown». Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος. Όπως σημείωσε ο κ. Κούσιος, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ακούσει τις προτάσεις των επιδημιολόγων καθώς θα έχει συνάντηση με την Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή με φόντο την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

«Δεν υπάρχει προθεση για ολικό lockdown εκτός εάν οι επιδημιολόγοι θεωρούν ότι είναι ο μόνος τρόπος για να διαχειριστούμε την κατάσταση», πρόσθεσε ωστόσο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζοντας ότι κύριο μέλημα είναι η υγεία του λαού και αυτή δεν αποτιμάται σε χρήμα.

Υπενθυμίζεται ότι η σύσκεψη με την Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 11:00, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, για περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας. Η λήψη τελικών αποφάσεων θα γίνει την Πέμπτη, σε συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου. Πριν από την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τη διυπουργική επιτροπή.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση