ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κύμα αντιδράσεων για την επίσκεψη της Ολλανδής βουλεύτριας στα κατεχόμενα

Η Λιαν Ντεν Χααν συναντήθηκε ανεπίσημα όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στο twitter με τον «Υπουργό Τουρισμού» στις 12 του Αυγούστου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εντονότατες αντιδράσεις προκάλεσε η συνάντηση της βουλεύτριας της Ολλανδίας Λιαν Ντεν Χααν με τον «Υπουργό Τουρισμού» στα κατεχόμενα.

Η βουλεύτρια της Ολλανδίας συναντήθηκε ανεπίσημα όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στο twitter με τον «Υπουργό Τουρισμού» στις 12 του Αυγούστου, συζητώντας μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις στον τουρισμό από την πανδημία.

Ο ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λούκας Φουρλάς με ανάρτηση του στο twitter αναφέρει στην κυρία Χααν ότι η πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε ήταν σε ευρωπαϊκό έδαφος που έχει καταληφθεί από την Τουρκία η σημαία της οποίας βρίσκεται ακριβώς πίσω από αυτήν. 

Επίσης τονίζει πως είναι ντροπή της να μιλά για «τουρκική δημοκρατία της βόρειας Κύπρου», καλώντας την παράλληλα να απαντήσει εάν δεν γνώριζε που πήγε.

Τα πυρά της προς την βουλεύτριας της Ολλανδίας εξαπέλυσε και η πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Έμιλυ Γιολίτη η οποία αναρωτιέται πως ένας μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να επισκέπτεται παράνομα μια κατεχόμενη περιοχή.

Ντροπή στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να έχει τέτοιους είδους ανίδεους βουλευτές, γράφει σε ανάρτηση του στο twitter o παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος

«Είστε ντροπή για τον θεσμό που εκπροσωπείτε, την πολιτική του και τις ευρωπαϊκές αξίες. Υποστηρίζετε την εθνοκάθαρση και την κατοχή», αναφέρει από την πλευρά του o Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις η Λιαν Ντεν Χααν απάντησε πως πρόκειται για ανεπίσημη συνάντηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση