ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Κυπριακό, διμερείς σχέσεις και Ουκρανικό συζήτησαν Αβέρωφ-Λίλλι

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο

ΚΥΠΕ

Το Κυπριακό, οι σχέσεις μεταξύ Κύπρου και Ηνωμένου Βασιλείου καθώς επίσης και οι εξελίξεις στην Ουκρανία και το περίπλοκο σκηνικό που δημιουργείται με την παγκόσμια έκρηξη της ενέργειας και των τιμών, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχαν την Παρασκευή ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Ύπατος Αρμοστής του Ηνωμένου Βασιλείου Stephen Lillie.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας του κ. Lillie στην Κύπρο, στα γραφεία του κόμματος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε ό,τι αφορά το Κυπριακό συζητήθηκαν οι εξελίξεις, με τον κ. Νεοφύτου να επαναλαμβάνει τη θέση του Δημοκρατικού Συναγερμού για ένα συνολικό σχέδιο που εντάσσει ενέργεια και ασφάλεια, αξιοποιώντας τις διεθνείς συγκυρίες. Την ίδια στιγμή, επανέλαβε τη στήριξη του Δημοκρατικού Συναγερμού στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης που κατέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο κ. Νεοφύτου ευχαρίστησε τον κ. Lillie για την εποικοδομητική συνεργασία που είχαν τα τελευταία χρόνια και ευχήθηκε τα καλύτερα στον κ. Lillie για την περαιτέρω πορεία και σταδιοδρομία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση