ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κυπριακό και τουρκική προκλητικότητα στο επίκεντρο της συνάντησης Αβέρωβ - Σακελλαροπούλου

H Αθήνα θα συνεχίσει να υποστηρίζει πλήρως τις προσπάθειες της ΚΔ για εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης, ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έγινε σήμερα δεκτός ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο κ. Νεοφύτου ενημέρωσε την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και την έντονη τουρκική παραβατικότητα στην περιοχή.

Από πλευράς της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι το Κυπριακό αποτελεί διαχρονικά κορυφαίο εθνικό ζήτημα για την Ελλάδα και ότι η Αθήνα θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Κυπριακής Δημοκρατίας και να υποστηρίζει πλήρως τις προσπάθειες της για εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης, στη βάση των σχετικών Αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Νωρίτερα, ο κ. Νεοφύτου είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν οι τουρκικές ενέργειες αλλά και ζητήματα συντονισμού των δύο χωρών σε διεθνές και ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X