ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λουκαίδης: Εμπιστευόμαστε τον Ανδρέα Μαυρογιάννη

Το πρόγραμμα του υποψηφίου είναι δικό του θέμα και από εκεί και πέρα το ΑΚΕΛ θα έχει την δυνατότητα να καταθέσει θέσεις και απόψεις, είπε ο κ. Λουκαίδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Έχουμε συζητήσει με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη πολύ πριν πάρουμε τις αποφάσεις για βασικά ζητήματα που αν θέλετε έχουν να κάνουν και με τις δικές μας ευαισθησίες και τις δικές μας κόκκινες γραμμές ανέφερε σε δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαίδης.

Είπε ότι έγινε ένας εποικοδομητικός αλλά όχι εξαντλητικός σε όλα τα βασικά ζητήματα. Ο κ. Λουκαίδης είπε ότι το πρόγραμμα του υποψηφίου είναι δικό του θέμα και από εκεί και πέρα το ΑΚΕΛ θα έχει την δυνατότητα να καταθέσει θέσεις και απόψεις.

Πρόσθεσε ότι ο κ. Μαυρογιάννης την περίοδο που ήταν διαπραγματευτής είπε ότι κατέρρευσε το αφήγημα της ελληνοκυπριακής πλευράς για το Κρας Μοντάνα ενώ επέκρινε και ειρωνεύτηκε τη θέση περί δύο κρατών στη συνέντευξη του στην εφημερίδα «Κ» θέσεις τις οποίες είχε εκφράσει και το ΑΚΕΛ.

Παράλληλα εξέφρασε την πίστη ότι ο υποψήφιος τους μπορεί να διασφαλίσει πιο ισορροπημένη οικονομική πολιτική και με ευαισθησία να κτίσει κοινωνικό κράτος με συνοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση