ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μ. Γιωργάλλας: Στη θωράκιση της πατρίδας δεν περισσεύει κανένας

Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης/παραλαβής του Υπουργείου Άμυνας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα του ο νέος Υπουργός Άμυνας Μιχάλλης Γιωργάλλας, ο οποίος δεν συμμετείχε στη τελετή διαβεβαίωσης της Κυβέρνησης στο Προεδρικό καθώς τις προηγούμενες μέρες νοσούσε με κορωνοϊό.  

Η τελετή παράδοσης από τον τέως Υπουργό Άμυνας Κωνσταντίνο Πετρίδη και παραλαβής από τον νέο Υπουργό Άμυνας Μιχάλη Γιωργάλλα πραγματοποιήθηκε στις 09:00 το πρωί στο Υπουργείο Άμυνας.

Ο νέος υπουργός Άμυνας στις δηλώσεις του ανέφερε: «Στην προσπάθεια να θωρακίσουμε την πατρίδα μας δεν περισσεύει κανένας. Σε αυτήν την προσπάθεια σύμμαχος μας είναι η Ελλάδα. Εντός της ημέρας θα επικοινωνήσω με τον Έλληνα ομόλογο μου. Φίλε Χαράλαμπε αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μενα να διαδέχομαι εσάς. Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για όσα προσφέρατε. Να είστε περήφανος για το έργο σας. Από σήμερα ξεκινάμε με απόλυτο σεβασμό για να χτίσουμε την ισχυρή άμυνα που χρειάζεται ο τόπος μας για να δικαιώσουμε όσους πότισαν με αίμα τα χώματα της».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Η παρουσία της ΕΔΕΚ στην προεδρία της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής και τώρα η παρουσία του Γιωργάλλα στο Υπουργείο δεν προσφέρουν στην άμυνα της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ο προκάτοχός του δεν υστέρησε σε προσωπική προβολή. Ο νυν φαίνεται να έχει την διάθεση προς αυτό με μεταφερόμενη υπόγεια στήριξη.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση