ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μ. Οικονομίδου για δημοσκόπηση «Κ»: Μονόδρομος για τον Χριστοδουλίδη να κυβερνήσει

Η διευθύντρια της «Καθημερινής» υπογράμμισε ότι η κατάσταση έφτασε στο ταβάνι των αντοχών των ψηφοφόρων του κ. Χριστοδουλίδη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Δεν έχει άλλη επιλογή ο Πρόεδρος από τα να ανατρέψει την απαισιοδοξία και τη δυσφορία των πολιτών σε σχέση με τον τρόπο που πολιτεύεται και να ξεκινήσει να κυβερνά» ανέφερε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ», η διευθύντρια της «Καθημερινής» Μαρίνα Οικονομίδου, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διενήργησε για λογαριασμό της «Κ» η Symmetron Market Research και η οποία καταδεικνύει ότι τα ποσοστά του Νίκου Χριστοδουλίδη βρίσκονται σε διολίσθηση.

Η κα Οικονομίδου σημείωσε ότι η δυσαρέσκεια και η απογοήτευση των πολιτών αντανακλάται στον ίδιο τον Πρόεδρο και αποτυπώνεται στο ότι φάνηκε να μην τηρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και τις προσδοκίες της κοινωνίας. «Δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης, η κυβέρνηση βλέπει την απογοήτευση».

Την ίδια ώρα υπογράμμισε ότι η κατάσταση έφτασε στο ταβάνι των αντοχών των ψηφοφόρων του, ειδικά των Συναγερμικών που γύρισαν την πλάτη στο κόμμα τους αλλά και εκείνων που έκλεισαν τα μάτια σε κακούς χειρισμούς του Χριστοδουλίδη, όπως η δημοσίευση των μηνυμάτων. Πρόσθεσε ότι προεκλογικά προσπάθησε να παρουσιάσει ότι είναι κάτι νέο ενώ στην ουσία έδειξε ότι η νοοτροπία του είναι παλιά.

Για τα άτομα που βρίσκονται στον περίγυρό του, η κα Οικονομίδου σημείωσε ότι η αίσθηση που δίνει είναι ότι δεν υπάρχουν ισχυρές πολιτικές προσωπικότητες, «είτε επειδή δεν έχει καταφέρει να τις βρει, είτε επειδή δεν θέλει ο ίδιος να επισκιαστεί».
Σύμφωνα με την κα Οικονομίδου η αποτυχία που δείχνει να έχει, επί του παρόντος, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, οδηγεί τους ψηφοφόρους στο να επιστρέψουν πίσω στην ιδεολογική τους ταυτότητα, ενισχύοντας δηλαδή τα δύο μεγάλα κόμματα και το ΕΛΑΜ. Παράλληλα, συνέχισε, τα ίδια τα κόμματα που στήριξαν τον Νίκο Χριστοδουλίδη νιώθουν ότι η μείωση των ποσοστών τους οφείλεται στον Πρόεδρο και εδώ ξεκινά μια άλλη συζήτηση, το αν θα παραμείνουν στην κυβέρνηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση