ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σιζόπουλος: Στηρίζουμε τις προσπάθειες των Κυνηγών για προστασία της πανίδας

Δηλώσεις του προέδρου της ΕΔΕΚ μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Κυνηγίου

ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος δήλωσε τη Δευτέρα ότι το κόμματου ενισχύει τις προσπάθειες της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Κυνηγίου για ευαισθητοποίηση στην προστασία της χλωρίδας και πανίδας και της οικολογικής ανάπτυξης.

Σε δήλωση μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Κυνηγίου Ηλία Πεκρή, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο και τα μέλη της Ομοσπονδίας ότι από την πλευρά της η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει να παρέχει εποικοδομητική συνδρομή στις προσπάθειες τους στην βάση των βασικών αρχών για τη διατήρηση, ανάπτυξη και προστασία της φύσης, τη δυνατότητα σωστής ανάπτυξης του κυνηγετικού μοντέλου και στην με μέτρο και με σύνεση οικολογική ανάπτυξη.

Ο κ. Σιζόπουλος αναφέρθηκε επίσης στη συνδρομή των κυνηγών στην καταπολέμηση και της πρόληψη των πυρκαγιών και τα θέματα που έχουν σχέση με την διαχείριση των κυνηγετικών σκύλων που βρίσκονται κάτω από την ευθύνη και την εποπτεία τους.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ΕΔΕΚ, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κυνηγίου, Ηλίας Πεκρής, ανέφερε ότι με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ συμφωνήθηκε ότι σε τομείς για τους οποίους είναι ευαίσθητοι οι κυνηγοί και η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγίου «η ΕΔΕΚ και ο Πρόεδρος θα μας στηρίξουν αν και εφόσον παρουσιάσουμε τις θέσεις μας μέσα σε λογικά πλαίσια και χωρίς να επιβαρύνουμε οποιοδήποτε άλλο μέλος της κοινωνίας μας».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν θα υπάρξει οποιοδήποτε κομματική συνεργασία ο Ηλίας Πεκρής απάντησε ότι η Ομοσπονδία ήταν είναι και θα παραμείνει υπερκομματική και αχρωμάτιστη, η οποία θέλει να λάβει μέρος στον προεκλογικό αγώνα που γίνεται σήμερα ούτε σε εκλογικές και προεκλογικές διαμάχες.

«Ξεκαθαρίζω και υπογραμμίζω ότι ουδεμία σχέση έχουμε με οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα», συμπλήρωσε

Ανέφερε επίσης ότι με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ συζητήθηκαν οι εξελίξεις που αφορούν τη μεμονωμένη κατοικία και τα φωτοβολταϊκά πάρκα που καταστρέφουν όπως είπε βιοτόπους και πολλές φορές δάση και δέντρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση