ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μ. Σοφοκλέους: Διεκδικώ τη θέση του αναπληρωτή προέδρου χωρίς παράλληλη ατζέντα

«Η υποψηφιότητά μου δεν εξαρτάται ούτε από την εκλογή του Δημήτρη ούτε από την εκλογή της Αννίτας»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Θα έχουμε μία μεγάλη ανανέωση το ερχόμενο Σάββατο, είτε με την εκλογή της Αννίτας Δημητρίου είτε με την εκλογή του Δημήτρη Δημητρίου και επειδή θέλω να ενισχύσω αυτήν την ανανέωση υποβάλλω υποψηφιότητα για τη θέση του αναπληρωτή προέδρου του ΔΗΣΥ», δήλωσε στην εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ και την Οριάνα Παπαντωνίου ο διευθυντής του Ινστιτούτου Γλαύκος Κληρίδης Μιχάλης Σοφοκλέους.

Ερωτηθείς γιατί δεν περίμενε την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα και μετά να υποβάλει την υποψηφιότητά του, ο κ. Σοφοκλέους είπε ότι «η δική μου υποψηφιότητα δεν εξαρτάται ούτε από την εκλογή του Δημήτρη ούτε από την εκλογή της Αννίτας, γι’ αυτό και δεν περίμενα την εκλογή νέου προέδρου για να την ανακοινώσω».

Χαρακτηριζοντας «υγεία για τον ΔΗΣΥ» το να υπάρχουν ανθυποψήφιοι για τη θέση στην ηγετική ομάδα του ΔΗΣΥ που τον ενδιαφέρει, ο κ. Σοφοκλέους θέλησε να τονίσει ότι «διεκδικώ τα καθήκοντα του αναπληρωτή προέδρου μόνο για τα καθήκοντα του αναπληρωτή προέδρου, χωρία καμία άλλη ατζέντα».

«Όλοι στον ΔΗΣΥ ξέρουν ότι ήμουν πάντα ο άνθρωπος με το θάρρος της γνώμης του και όχι απλά για να κάνω φασαρία», είπε, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του «γέφυρα μεταξύ του παλιού και του νέου ΔΗΣΥ».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση