ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μ. Σοφοκλέους: Κασουλίδης, Πετρίδης, Παμπορίδης ανάμεσα στους υποστηρικτές του

Ο κατάλογος των υποστηρικτών του υποψήφιου Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την υποψηφιότητα του για τη θέση του Αναπληρωτή Πρόεδρου του ΔΗΣΥ υπέβαλε το μεσημέρι της Τρίτης ο Μιχάλης Σοφοκλέους.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές του κ. Σοφοκλέους είναι ο τέως Υπ. Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, η τέως Υπ. Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου, ο πρώην Υπ. Συγκοινωνιών και Έργων Λεόντιος Ιεροδιακόνου, ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ Γεώργιος Γεωργίου, ο τέως Υπ. Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης, η τέως Υφ. Κοινωνικής Πρόνοιας Αναστασία Ανθούση, ο πρώην Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης και ο Βουλευτής Κερύνειας Μάριος Μαυρίδης

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα και με τους κανονισμούς του κόμματος, οι υποψήφιοι για τη θέση του Αναπληρωτή θα έπρεπε να προσκομίσουν κατάλογο με 75 υποστηρικτές, όπου θα πρέπει 7 μέλη που θα συμπεριλαμβάνονταν να ανήκαν σε κάθε Επαρχιακή Οργάνωση του κόμματος.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Η δήθεν «Κληριδική Σχολή Σκέψης» είναι χρεοκοπημένη με τον Κασουλίδη συμμέτοχο και ο οποίος δεν χώνεψε ποτέ την ήττα του. Φυσικά δεν πρόσφερε ποτέ και τίποτε στον τόπο, με διχαστική καταβολή και η παρουσία του κληρονομικά καταστροφική.
Ο Ιεροδιακόνου συμμετέχει αποστάτης συμφεροντολόγος καθηγητής.
Ο Πετρίδης δηλώνει και ξεδηλώνει. Αύριο μπορεί να αφήσει τον Σοφοκλέους στα κρύα του λουτρού γιατί κινείται αποστασιοποιημένος, όπως δήλωσε, από την πολιτική.
Ο Παμπορίδης, άλλη πάστα. Εγκατέλειψε ανερυθρίαστα το ΓεΣΥ και κατευθύνθηκε ολόισια στα γραφεία του ΔΗΣΥ προβαίνοντας και σε δήλωση εκ της συγχύσεως αυτού. Τελικά κατετάγη υπηρέτης του Σοφοκλέους.
Η Στέφη Δράκου συνεχίζει την αδράνεια εκ της Κρατικής μηχανής πρώτα και εκ του Υπουργείου ως δήθεν Υπουργός και μάλιστα του τίποτε.
Επί του παρόντος κυρίαρχο ρόλο στο κόμμα, χωρίς ιδεολογικοπολιτικό στίγμα να το χαρακτηρίζει, κατέχει ο φεμινισμός, εκ Τρούλων ορμώμενος, ο οποίος αναμένει υπηρέτες τσουβαλιασμένους εις την ηγεσία πρώτα.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση