ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

M.Weber: Η Τουρκία να σταματήσει να εκβιάζει για Αμμόχωστο και ΑΟΖ

Εξέφρασε την πλήρη στήριξη τόσο του ιδίου αλλά και του ΕΛΚ για Αμμόχωστο και ΑΟΖ

Newsroom K

Συνάντηση με τον επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Manfred Weber είχαν οι Ευρωβουλευτές του Δημοκρατικού Συναγερμού, Λευτέρης Χριστοφόρου και Λουκάς Φουρλάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μεταξύ άλλων συζήτησαν για την Αμμόχωστο και τις απαράδεκτες και προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας και του ψευδοκράτους για εποικισμό της. 

Ο Manfred Weber εκφράζοντας και τη θέση του ΕΛΚ, επανέλαβε την πλήρη στήριξή του στις θέσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας, επισημαίνοντας επισημαίνοντας την αναγκαιότητα πλήρης συμμόρφωσης της Τουρκίας με τις αποφάσεις και τα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και του Ο.Η.Ε., καθώς και με τις αρχές και αξίες της ΕΕ.

Τόνισε εμφαντικά, ότι η πόλη της Αμμοχώστου πρέπει να αποδοθεί στους νόμιμους κατοίκους της και η Τουρκία να σταματήσει να απειλεί και να εκβιάζει τόσο για την Αμμόχωστο όσο και στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Ο Manfred Weber θεωρεί ότι η ΕΕ πρέπει να λάβει αυστηρά μέτρα εναντίον της Τουρκίας, εάν η Τουρκία συνεχίσει τις προκλητικές της ενέργειες στην Κύπρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κυπριακό  |  Τουρκία  |  ΑΟΖ  |  ΔΗΣΥ  |  ΕΛΚ  |  Weber
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση