ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:01
 

Μαλάς: Αναδείχθηκε μια νέα κοινωνική πλειοψηφία

Σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο, «είναι η κοινωνική πλειοψηφία που επιθυμεί μια πραγματική, δημιουργική και ελπιδοφόρα αλλαγή»

Newsroom K

Σε γραπτή του δήλωση, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς, σημείωσε πως «από χθες μια νέα κοινωνική πλειοψηφία αναδείχθηκε. Είναι η κοινωνική πλειοψηφία που επιθυμεί μια πραγματική, δημιουργική και ελπιδοφόρα αλλαγή».

Παράλληλα τόνισε ότι «το καθήκον, κατά συνέπεια, όλων των πολιτικών δυνάμεων που ευθυγραμμίζονται με τη θέληση του κυπριακού λαού είναι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια συγκλίσεων και συνεργασιών, προκειμένου η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές του β’ γύρου να είναι μια κυβέρνηση αντιπροσωπευτική των επιθυμιών και των προσδοκιών του κυπριακού λαού».
 
«Δεν θα είναι κυβέρνηση συναλλαγής και συνδιαλλαγής. Αλλά μια κυβέρνηση που θα αλλάξει τον τρόπο διακυβέρνησης και θα εισαγάγει νέα κουλτούρα πολιτικής διαφάνειας και σεβασμού στον πολίτη» ανέφερε.
 
Εκείνο που προέχει, όπως είπε, «είναι να αναζητηθούν τα σημεία σύγκλισης των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων από τις οποίες ο λαός αναμένει τη συνεργασία για τη σύμπηξη της συμμαχίας που την ερχόμενη Κυριακή θα γυρίσει τη σελίδα της Ιστορίας μας και θα φέρει τη ζητούμενη από τους πολίτες αλλαγή.»
 
«Θα αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν. Θα υπερβούμε τους διχασμούς του χθες. Και θα σχηματίσουμε μια κυβέρνηση που θα κάνει περήφανη όλες τις Κύπριες και όλους τους Κυπρίους. Αυτή είναι η κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούν οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβω εντός των επομένων ωρών» κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«κ. Κούμα Αν τα καταφέρετε και με το σύστημα του ΓΕΣΥ, αυτό θα είναι το τρίτο λογισμικό σύστημα που ...»
Έλενα Νεοκλέους  |  10:28

Κάλεσμα Ακιντζί για άτυπη διάσκεψη

«O κύριος His Master`s Voice έχει την εντύπωση ότι μπορεί να μας δουλεύει! Ακιντζί εφέντημ, τζύλα το ...»
ΑΚΑ  |  09:38

Η Μόσχα καταδικάζει τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Τουρκίας

«Kύριε Ντόμπρο Κελαήδη, αυτός είναι ο Άντρος Κυπριανού!!! »
ΑΚΑ  |  09:35

Η Μόσχα καταδικάζει τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Τουρκίας

«Ο πεμπτοφαλαγγιτης αντρος κυπριανου εβγαλε ενα πηχη γλωσσα για τον μενεντεζ και το νομοσχεδιο του, που ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  05:31

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X