ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:41
 

Μαλάς: Αναδείχθηκε μια νέα κοινωνική πλειοψηφία

Σύμφωνα με τον υποψήφιο πρόεδρο, «είναι η κοινωνική πλειοψηφία που επιθυμεί μια πραγματική, δημιουργική και ελπιδοφόρα αλλαγή»

Newsroom K

Σε γραπτή του δήλωση, ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς, σημείωσε πως «από χθες μια νέα κοινωνική πλειοψηφία αναδείχθηκε. Είναι η κοινωνική πλειοψηφία που επιθυμεί μια πραγματική, δημιουργική και ελπιδοφόρα αλλαγή».

Παράλληλα τόνισε ότι «το καθήκον, κατά συνέπεια, όλων των πολιτικών δυνάμεων που ευθυγραμμίζονται με τη θέληση του κυπριακού λαού είναι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια συγκλίσεων και συνεργασιών, προκειμένου η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές του β’ γύρου να είναι μια κυβέρνηση αντιπροσωπευτική των επιθυμιών και των προσδοκιών του κυπριακού λαού».
 
«Δεν θα είναι κυβέρνηση συναλλαγής και συνδιαλλαγής. Αλλά μια κυβέρνηση που θα αλλάξει τον τρόπο διακυβέρνησης και θα εισαγάγει νέα κουλτούρα πολιτικής διαφάνειας και σεβασμού στον πολίτη» ανέφερε.
 
Εκείνο που προέχει, όπως είπε, «είναι να αναζητηθούν τα σημεία σύγκλισης των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων από τις οποίες ο λαός αναμένει τη συνεργασία για τη σύμπηξη της συμμαχίας που την ερχόμενη Κυριακή θα γυρίσει τη σελίδα της Ιστορίας μας και θα φέρει τη ζητούμενη από τους πολίτες αλλαγή.»
 
«Θα αφήσουμε πίσω μας το παρελθόν. Θα υπερβούμε τους διχασμούς του χθες. Και θα σχηματίσουμε μια κυβέρνηση που θα κάνει περήφανη όλες τις Κύπριες και όλους τους Κυπρίους. Αυτή είναι η κατεύθυνση στην οποία θα κινηθούν οι πρωτοβουλίες που θα αναλάβω εντός των επομένων ωρών» κατέληξε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Μέχρι τα ημιορεινά έφτασε το χιόνι

«Μα καλά ποιος του απαγορεύει, του χιονιά, να κατεβεί, ως τη Λάρνακα;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:09

Γερμανικά ΜΜΕ: Περικοπές ευρωπαϊκών κονδυλίων προς την Τουρκία

«Kύριε Μπορέλ, πείτε το στον σουλτανίσκο που λιγόστεψαν οι μέρες του, σήμερα που θα είναι στο σπίτι σας! ...»
ΑΚΑ  |  11:20

«Η Κύπρος παρακολουθεί με σύνεση τις γεωστρατηγικές ανακατατάξεις στην περιοχή»

«Ο άνθρωπος χωρίς προσωπικότητα πότε θα πάει σπίτι του; »
ΑΚΑ  |  11:17

Κλοπή κατοικίας με λεία 7 χιλ. ευρώ και χρυσαφικά

«ΚΛΟΠΗ ….. κατοικίας ;;; Έκλεψαν κατοικία; Ή μήπως ΔΙΑΡΡΗΞΗ κατοικίας ;;; Πόσο ΠΤΩΧΗ διατύπωση !!! ...»
YIANNOULIS  |  10:51

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X