ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαυρίδης: Αχρείαστη καθυστέρηση η σκόπιμη κωλυσιεργία από το ΑΚΕΛ ή άλλα κόμματα

Σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών παρουσιάστηκε το νέο κείμενο νομοσχεδίου που αφορά και την επιδότηση των πολύ μικρών επιχειρήσεων

Newsroom K

Αχρείαστη καθυστέρηση η οποία από αυτό το σημείο είναι εγκληματική, χαρακτήρισε την «σκόπιμη κωλυσιεργία από το ΑΚΕΛ ή άλλα κόμματα για την ψήφιση των μέτρων που αφορούν τη στήριξη της οικονομίας» ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Μάριος Μαυρίδης.

Αυτούσια η δήλωση:

Σήμερα στην Επιτροπή Οικονομικών παρουσιάστηκε το νέο κείμενο νομοσχεδίου που αφορά και την επιδότηση των πολύ μικρών επιχειρήσεων από 1.000 μέχρι 3.500 ευρώ, το σκέλος που αφορά τη δανειοδότηση των πολύ μικρών και μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων με 300εκατ., και 1δις ευρώ αντίστοιχα αλλά και τη δανειοδότηση με 200εκατ., ευρώ για τις μεγάλες επιχειρήσεις. Πρόκειται για χαμηλότοκα δάνεια, με ευνοϊκούς όρους αλλά με κρατικές εγγυήσεις προς τις επιχειρήσεις.

Παρουσιάστηκε επίσης το νομοσχέδιο που αφορά τα κίνητρα προς τους ιδιοκτήτες για μείωση του ενοικίου, γεγονός που θα ενισχύσει περαιτέρω τους ενοικιαστές αλλά και τις μικρές επιχειρήσεις.

Ως Δημοκρατικός Συναγερμός θεωρούμε πως και αυτή η δέσμη μέτρων σε συνδυασμό με τα μέτρα που έχουν παρθεί μέχρι σήμερα, ενισχύουν καθοριστικά την οικονομία και τις επιχειρήσεις. Τόσο ο αρμόδιος Υπουργός των Οικονομικών όσο και ο Διοικητής της Κεντρικής απάντησαν με πειστικό τρόπο σε όλα τα ερωτήματα, επιβεβαιώνοντας τη βιωσιμότητα και αυτής της δέσμης μέτρων τα οποία πρέπει να ψηφιστούν άμεσα.

Στο πλαίσιο αυτό, οι όποιες αιτιάσεις ή η σκόπιμη κωλυσιεργία από το ΑΚΕΛ ή άλλα κόμματα για την ψήφιση των μέτρων που αφορούν τη στήριξη της οικονομίας, το μόνο που κάνουν είναι να προκαλούν αχρείαστη καθυστέρηση η οποία από αυτό το σημείο και πέρα είναι εγκληματική και ξεκάθαρα εις βάρος της οικονομίας και των επιχειρήσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση