ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με ανάρτηση στο Facebook απαντά ο Ακιντζί στον Οζερσάι

Σημείωσε ότι ο ίδιος αναδείχθηκε στην «προεδρία» από τους Τ/κ και παρά τις δυσκολίες ο ίδιος ανταποκρίθηκε κατά τρόπο ανάλογο

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Απάντηση στον Κουντρέτ Οζερσάι έδωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί σε ανάρτησή του στο Facebook, χωρίς να αναφέρεται στο όνομά του, σημειώνοντας ότι ο ίδιος έχει αναδειχθεί στην «προεδρία» από τους Τουρκοκύπριους και όποιος επιδεικνύει έλλειψη σεβασμού στη βούληση των πολιτών θα πάρει απάντηση.

Στην ανάρτησή του ο κ. Ακιντζί αναφέρει ότι οι Τουρκοκύπριοι τον ανέδειξαν στην «προεδρία», με τα καθήκοντα και τις ευθύνες της, για 5 χρόνια, το 2015, προσθέτοντας ότι παρά τις δυσκολίες ο ίδιος ανταποκρίθηκε κατά τρόπο ανάλογο της εμπιστοσύνης των πολιτών.

«Το επίκεντρο αυτών των προσπαθειών υπήρξε η επίτευξη μιας μακροχρόνιας ειρήνης για το βασανισμένο νησί μας και ένα ευτυχισμένο μέλλον, που απαλλάσσει τη κοινωνία μας από την αβεβαιότητα για το μέλλον της», αναφέρει ο κ. Ακιντζί.

Αυτό, θα διαρκέσει ως την τελευταία ημέρα της θητείας μου, διαβεβαιώνει ο ίδιος.

Ενόσω αυτό το καθήκον και ευθύνη βρίσκονται στους ώμους μου, συνεχίζει στην ανάρτησή του ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, όλοι όσοι δεν έχουν λάβει αυτή την εξουσία κυνηγούν διαφορετικά οράματα και δεν πρόκειται να ανεχθούμε να αναδεικνύονται στο προσκήνιο.

Οι πολίτες μας δεν θα το αποδεχθούν ακόμα και αν παραμείνουμε σιωπηλοί, προσθέτει. Δεν έχει σημασία από ποιον και που επιδεικνύεται έλλειψη σεβασμού στην «προεδρία» και στη βούληση των πολιτών, θα πάρει απάντηση, αναφέρει.

«Οι Τουρκοκύπριοι είναι περήφανοι για τη δημοκρατική, κοσμική, ανοιχτόμυαλη ταυτότητά τους και δεν υπάρχει κουλτούρα υποταγής στο είναι τους. Στην «προεδρία» που εκπροσωπεί τέτοιους πολίτες δεν υπάρχει ούτε και ένας άνθρωπος που να έχει μεγαλώσει μέσα σε μια κουλτούρα υποταγής», καταλήγει ο Μουσταφά Ακιντζί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

2002 αγιάτρευτες ιστορίες

«Τόσο σε σας όσο και στην Sevgul αξίζει η ευγνωμοσύνη όλου του Κυπριακού Λαού.»
Άσχετος  |  20:54

Άδειες οδηγών ηλικιωμένων και ο φαύλος κύκλος των δυστυχημάτων

«Τον γιατρό ποιός τον ελέγχει;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:01

Βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

«Μήπως θα πρέπει, εκεί στην Σύνταξη, να αποφασίσετε : Η "Ελευθερίας" είναι Πλατεία ή...............γέφυρα ...»
Γιαννούλης Σολομωνίδης  |  10:35

Τσαβούσογλου: Θα προστατεύσω τα πλοία μου αν χρειαστεί

«Τί `έξυπνο` παλλικαρούι!!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X