ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με ενδιαφέρει το μέλλον της Λευκωσίας

Αν το ενδιαφέρον μου συγκεντρώνει ευρύτερη στήριξη θα είμαι παρών στη διεκδίκηση της δημαρχίας, λέει ο Γιάννης Παναγιώτου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Αγαπώ την πόλη μου και θέλω να την δω να γίνεται καλύτερη. Εδώ και αρκετό καιρό βρίσκομαι σε διάλογο με την τοπική κοινωνία, με ανθρώπους και με οργανώσεις, διαπιστώνοντας ότι μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για μια καλύτερη Λευκωσία. Με ενδιαφέρει το μέλλον της Λευκωσίας και εάν το ενδιαφέρον μου συγκεντρώνει ευρύτερη υποστήριξη, θα είμαι παρών στην διεκδίκηση της Δημαρχίας Λευκωσίας.

Ωστόσο, βασική προϋπόθεση για να διεκδικήσει κάποιος οποιαδήποτε εκλογή, είναι η διενέργεια εκλογών. Έτσι, εφόσον εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη η συζήτηση αναφορικά με την ενδεχόμενη αναβολή των δημοτικών εκλογών, τα πράγματα παραμένουν ρευστά.

« Για να γίνει η Λευκωσία καλύτερη, πρέπει πρωτίστως να αγαπά τους ανθρώπους της. Η Λευκωσία μπορεί να γίνει ελκυστική για περισσότερους δημότες, για περισσότερους επαγγελματίες, για περισσότερους φοιτητές, για περισσότερους καλλιτέχνες, για περισσότερους επισκέπτες, για περισσότερους επενδυτές» σημειώνει ο κ. Παναγιώτου. Εκφράζει την άποψη πως ο Δήμος Λευκωσίας μπορεί να πρωτοστατήσει στην λειτουργία της ενωμένης Λευκωσίας και απαντά στο κατά πόσο το μεταναστευτικό είναι ένα θέμα που πρέπει να απασχολήσει την πρωτεύουσα.

Διαβάστε την συνέντευξη στην Μαρίνα Οικονομίδου στην έντυπη έκδοση της «Κ».

Γίνετε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας, με μια εβδομάδα δωρεάν συνδρομή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση