ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Με κατάθεση Δρουσιώτη η πρέμιερα για εκτροπή Κούρη - Η αναφορά του στο «Κράτος Μαφία»

«Έχω όλα τα στοιχεία και όλα τα τεκμήρια για να υποστηρίξω όσα γράφω στο βιβλίο για τα έργα και τις ημέρες του τέως Προέδρου», ανέφερε ο Μακάριος Δρουσιώτης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Μακάριος Δρουσιώτης κατέθεσε σήμερα ως πρώτος μάρτυρας, στην Αρχή Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση της εκτροπής του Κούρη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο «X», «η κατάθεση μου ήταν μια καλή άσκηση ενόψει της έρευνας για το βιβλίο Κράτος Μαφία. Αναμένεται ότι θα κληθώ περί τα μέσα Μαρτίου και η κατάθεση μου θα διαρκέσει κάποιες μέρες. Έχω όλα τα στοιχεία και όλα τα τεκμήρια για να υποστηρίξω όσα γράφω στο βιβλίο για τα έργα και τις ημέρες του τέως Προέδρου».

Υπενθυμίζεται ότι η κινητοποίηση των Υπηρεσιών έγινε μετά τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη.

Μιλώντας στην «Κ» ο δημοσιογράφος, ερευνητής και συγγραφέας, Μακάριος Δρουσιώτης, ο οποίος πρώτος ανέδειξε το θέμα της εκτροπής του Κούρη, με ανάρτηση σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, είχε τονίζει ότι το σημαντικό είναι η επόμενη μέρα. Αφού πέρασε η υπόθεση στη Νομική Υπηρεσία, πρόσθεσε, πρέπει να μη φυλαχθεί σε ένα συρτάρι, μέχρι να ξεχάσουν οι πολίτες. Σύμφωνα με τον κ. Δρουσιώτη, φάνηκε ότι η περίπτωση των παρανομιών έτυχε προστασίας για 15 χρόνια.

Σχολιάζοντας τη στάση των αρμόδιων Υπηρεσιών απέναντι στις παρανομίες, αναφέρθηκε ενδεικτικά στην πρώτη επικοινωνία του με το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, το οποίο του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Την ίδια ώρα σημείωσε ότι για το συγκεκριμένο θέμα οι πολίτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι μετά την ανάρτηση που έκανε σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης, αυτή προσέγγισε πέραν των 100.000 χρηστών διαδικτύου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση