ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου επιλέγει υποψήφιο η ΔΗ.ΠΑ

Τελευταίες κομματικές διαδικασίες πριν τη μεγάλη απόφαση

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Το επόμενο 15νθήμερο αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία εντός της ΔΗ.ΠΑ για την επιλογή του υποψήφιου που θα στηρίξουν στις προεδρικές εκλογές του ‘23.

Η ενημέρωση των μελών σε σχέση με τις επαφές της ηγεσίας με τους υποψήφιους αναμένεται να ολοκληρωθεί την ερχόμενη Δευτέρα με την συνδιάσκεψη της Λευκωσίας. Θα προηγηθεί την Τετάρτη αντίστοιχη στη Λεμεσό και την Πέμπτη στην Πάφο.

Στη συνέχεια και αφού ληφθούν υπόψη οι απόψεις, οι προβληματισμοί και οι θέσεις των μελών θα συνεδριάσει η Γραμματεία του κόμματος. Η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη αποφασιστεί , μιας και στη ΔΗ.ΠΑ αναμένουν και μία τελευταία συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη για να τους δώσει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που έθεσαν, ανάμεσα τους και το Κυπριακό.

Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα, τα μέλη της γραμματείας θα καταλήξουν στην εισήγηση της υποψηφιότητας που θα στηρίξουν. Εισήγηση που θα κατατεθεί στο Πολιτικό Γραφείο και στην συνέχεια ενώπιον του Πολιτικού Συμβουλίου για την τελική απόφαση.

Πάντως τις τελευταίες μέρες ο Μάριος Καρογιάν θέλοντας να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια είχε νέο κύκλο επαφών τόσο με πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου όσο και με τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε σχέση με την τετράδα Αχιλλέα Δημητριάδη, Μάριο Ηλιάδη, Χριστόδουλο Πρωτοπαπά και Κωνσταντίνο Χριστοφίδη τους ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πλέον χρόνος για να συζητήσουν μία ενδεχόμενη συνεργασία, αν και όταν καταλήξουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση