ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μία αναγκαία διόρθωση

Το λάθος που έγινε στη συνέντευξη του Στέφανου Στεφάνου στην «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οφείλουμε ως μέσο να κάνουμε μία αναγκαία διόρθωση σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα στην έντυπη «Καθημερινή». Ο λόγος για τη συνέντευξη του γ.γ του ΑΚΕΛ Στέφανου Στεφάνου όπου εκ παραδρομής, σε τιτλάκι της σελίδας αναφέρεται το εξής: «Συζητήσαμε με τον Νικόλα το ενδεχόμενο ενός κεντροδεξιού υποψηφίου». Ο κ. Στεφάνου δεν αναφέρει κάτι τέτοιο μέσα στη συνέντευξη ο κ. Στεφάνου αλλά το εξής:

«Με τον Νικόλα και με άλλα στελέχη του ΔΗΚΟ, έτσι κι αλλιώς συναντιόμαστε για τη συζήτηση διαφόρων ζητημάτων που βρίσκονται ενώπιον μας. Όπως για παράδειγμα το θέμα με το ΦΠΑ στον ηλεκτρισμό, με μια πρόταση που μαζί την υποστηρίξαμε. Όταν συναντιέσαι δεν μπορεί να μην συζητήσεις και το μείζων, που είναι οι προεδρικές εκλογές και η ανάγκη της αλλαγής. Αυτό όμως δεν έγινε με ένα δομημένο τρόπο, αφού εμείς ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι. Πρέπει πρώτα απ’ όλα εμείς να καταλήξουμε για το πλαίσιο για να μπορούμε να απευθυνθούμε και στους άλλους.

Το λάθος έγινε καθώς δύο τίτλοι που ήταν δίπλα δίπλα, το «Συζητήσαμε με τον Νικόλα» και «Το ενδεχόμενο ενός κεντροδεξιού υποψήφιου» έγιναν ένα.

Ως «Κ» απολογούμαστε για το λάθος και την παρερμηνεία των λεχθέντων του Στέφανου Στεφάνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση