ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ν. Αναστασιάδης - Έκκληση για συνένωση δυνάμεων στον ΔΗΣΥ

Σε γραπτή του δήλωση απευθύνει έκκληση «προς όσους ταυτίστηκαν και υπηρέτησαν την ιστορική μας παράταξη να αφήσουν κατά μέρος τις προσωπικές πικρίες»

ΚΥΠΕ

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός ιδρύθηκε από τον αείμνηστο εθνικό ηγέτη, Γλαύκο Κληρίδη για να υπηρετήσει την πατρίδα και το λαό μας και όχι για να δικαιώσει τις φιλοδοξίες του οποιουδήποτε από εμάς, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας και επίτιμος Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Νίκος Αναστασιάδης, στα όσα ελέχθησαν ή είδαν το φως της δημοσιότητας μετά την συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου. Απευθύνει έκκληση «προς όσους ταυτίστηκαν και υπηρέτησαν την ιστορική μας παράταξη να αφήσουν κατά μέρος τις προσωπικές πικρίες και ενώνοντας δυνάμεις να ξαναφέρουμε την ελπίδα για τον λαό και την υπό κατοχή πατρίδα μας».

Αναφέρει ότι η ενότητα του κόμματος στις Προεδρικές εκλογές του 2003 και στο δημοψήφισμα του 2004 απειλήθηκε όσο ποτέ, παρά ταύτα, με τους ψύχραιμους χειρισμούς της ηγεσίας, των ιστορικών στελεχών και της άδολης αγάπης των μελών, οπαδών και φίλων της παράταξης, όχι μόνο δεν κινδύνευσε ο ΔΗΣΥ με διάσπαση, αλλά στις εκλογές που ακολούθησαν παράμεινε η πρωταγωνιστική παράταξη του τόπου.

Περαιτέρω σημειώνει ότι η αποστασιοποίηση μέλους της Κυβέρνησης και του κόμματος αλλά και η διαχρονική διαχείριση των κομματικών δρωμένων ή και οι λάθος εκτιμήσεις αντί να οδηγήσουν τον ΔΗΣΥ σε μια τρίτη πενταετία διακυβέρνησης, «μας οδήγησαν σε μια εσωστρέφεια με απρόβλεπτους τους κινδύνους». Προσθέτει ότι η συνέχιση αλληλοεπίρριψης ευθυνών, για προσωπική δικαίωση, δεν οδηγεί παρά σε «πορεία καταστροφής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση