ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Noυρής: Προσπάθεια εκμετάλλευσης των δηλώσεών μου για Πουρνάρα

«Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει από μέρους μου, καμία πρόθεση καλλιέργειας φόβου, ρατσισμού ή ξενοφοβίας»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις του για την υγειονομική κατάσταση που επικρατεί στο Κέντρο Πουρνάρα, εξέδωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Νίκος Νουρής, κάνοντας λόγο για προσπάθεια εκμετάλλευσης.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωσή του:

Επειδή διαπιστώνω προσπάθεια εκμετάλλευσης των δηλώσεων μου για την υγιενομική κατάσταση στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής Πουρνάρα από πολιτικούς κύκλους που διαχρονικά διαφωνούν με την μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης, θέλω να επαναλάβω ότι δεν υπήρξε και δεν υπάρχει από μέρους μου, καμία πρόθεση καλλιέργειας φόβου, ρατσισμού ή ξενοφοβίας όπως κάποιοι συστηματικά θέλουν να μου αποδώσουν. Αγωνία και ανησυχία εκφράζω από την οργανωμένη και συστηματική προώθηση χιλιάδων παράτυπων μεταναστών στη χώρα μας. 

Θέλω όμως ιδιαίτερα να αναφερθώ στις αντιδράσεις των οργανωμένων Φορέων ασθενών και να τους διαβεβαιώσω ότι η αναφορά μου στην υγιενομική κατάσταση στο Κέντρο δεν έγινε, όπως εύκολα μπορούν να διαπιστώσουν, αυτοβούλως αλλά απαντούσε δημοσιογραφική ερώτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και τη διαχείριση στην οποία προβαίνουμε.

Σαν άνθρωπος του χώρου της υγείας και ενεργό μέλος εθελοντικών οργανώσεων θα ήμουν ο τελευταίος που θα στοχοποιούσε ασθενείς. Απολογούμαι εάν αυτή την εικόνα απεκόμισαν.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση