ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ν. Παπαδόπουλος: Επιτακτική η ανάγκη αναθεώρησης του μηχανισμού κοινωνικών επιδομάτων

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είχε εθιμοτυπική συνάντηση με την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας

ΚΥΠΕ

Την επιτακτική ανάγκη αναθεώρησης του μηχανισμού κοινωνικών επιδομάτων προς όφελος των δικαιούχων, επισήμανε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, κατά τη συνάντηση του με την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας, Αναστασία Ανθούση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, ο Πρόεδρος του κόμματος είχε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση με την Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του νεοσύστατου Υφυπουργείου και τα οποία αφορούν την κοινωνική ευημερία, τους μηχανισμούς ενσωμάτωσης, τα κοινωνικά επιδόματα και ευρύτερα την ανάπτυξη και προσαρμογή στις ανάγκες της εποχής ενός πραγματικού κοινωνικού κράτους.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, αφού ευχαρίστησε την Υφυπουργό για την ενημέρωση επισήμανε ως επιτακτική την ανάγκη αναθεώρησης και εκσυγχρονισμού του μηχανισμού των κοινωνικών επιδομάτων προς όφελος των δικαιούχων, έτσι ώστε να αποφεύγονται οι μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε πολλές περιπτώσεις αλλά και να αποτρέπονται φαινόμενα κατάχρησης του συστήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση