ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ν. Παπαδόπουλος: Η περιοχή της Τηλλυρίας πρέπει να τύχει στήριξης

Ο Πύργος και η Τηλλυρία ευρύτερα, πρόσθεσε, είναι μια περιοχή που αντιμετωπίζει ιδιόμορφα και ιδιαίτερα προβλήματα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Την ακριτική περιοχή Τηλλυρίας και το κοινοτικό συμβούλιο Κάτω Πύργου επισκέφτηκε το Σάββατο ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νικόλας Παπαδόπουλος, δηλώνοντας πως οι συγκεκριμένες περιοχές πρέπει να τύχουν ειδικής στήριξης.

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της περιοδείας, ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του κοινοτικού συμβουλίου Κάτω Πύργου Τηλλυρίας για την σημερινή τους συνάντηση, καθώς – όπως είπε- είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που ταλανίζουν τους κατοίκους της περιοχής.

Ο Πύργος και η Τηλλυρία ευρύτερα, πρόσθεσε, είναι μια περιοχή που αντιμετωπίζει ιδιόμορφα και ιδιαίτερα προβλήματα, πρόκειται για μια ηρωική - όπως είπε - περιοχή με μια συγκεκριμένη ιστορία.σημειώνοντας πως η πραγματικότητα την οποία όλοι οφείλουμε να αναγνωρίσουμε είναι ότι στο παρελθόν έχουμε αποτύχει ως κράτος και ως πολιτεία να στηρίξουμε τους κατοίκους στον βαθμό και στην έκταση που θα έπρεπε.

Ο κ. Παπαδοπούλος ανέφερε ότι υπέβαλε τις δικές του εισηγήσεις για τα προβλήματα που άκουσε προσθέτοντας ότι για τον ίδιο , θα αποτελέσει προτεραιότητα η διαμόρφωση μιας συγκροτημένης πολιτικής στήριξης ακριτικών περιοχών που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα όπως η περιοχή του Πύργου Τηλλυρίας."Με έργα υποδομής, κίνητρα για την ανάπτυξη και με συγκεκριμένες βοήθειες, επιδόματα, στεγαστικά προγράμματα που θα δώσουν τα κίνητρα στα νεαρά ζευγάρια αλλά και σε άλλους κατοίκους που θα παραμείνουν στην περιοχή".

Ο κ. Παπαδόπουλος στο πλαίσιο της περιοδείας του επισκέφτηκε το χωριό Πηγαίνια, την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς και στην συνέχεια θα επισκεφτεί τις κοινότητες Δρούσεια, Ίνεια, το Στρουμπί όπου θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση,και τέλος το βράδυ θα παραστεί και θα μιλήσει στη χοροεσπερίδα του ΔΗΚΟ Πάφου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X