ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ν. Πασινιάν - Δέσμευση για περαιτέρω επέκταση συνεργασίας με Κύπρο

Ο Αρμένιος Πρωθυπουργός ανέφερε στο μήνυμά του ότι η Αρμενία αποδίδει σημασία στη συνεχή ανάπτυξη και ενίσχυση των αδελφικών σχέσεων με τη φίλη Κύπρο

ΚΥΠΕ

Τη δέσμευση της χώρας του για περαιτέρω επέκταση της υφιστάμενης συνεργασίας με την Κύπρο εξέφρασε σε συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ευκαιρία της Ημέρας Ανεξαρτησίας της Κύπρου ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν, ανακοίνωσε την Κυριακή η Υπηρεσία Τύπου του Γραφείου του Αρμένιου Πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Πασινιάν ανέφερε στη μήνυμά του ότι η Αρμενία αποδίδει σημασία στη συνεχή ανάπτυξη και ενίσχυση των αδελφικών σχέσεων με τη φίλη Κύπρο, προσθέτοντας πως «η ένταση των συναντήσεων μεταξύ των δύο χωρών σε διάφορα επίπεδα μαρτυρεί τη σταθερή μας δέσμευση για περαιτέρω επέκταση της υφιστάμενης αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας προς όλες τις κατευθύνσεις».

Προσθέτει ότι «οι παραδοσιακές φιλικές σχέσεις των δύο αδελφικών λαών, που εδράζονται σε μια κοινή ιστορική και πολιτιστική πλούσια κληρονομιά και σε ένα κοινό σύστημα αξιών, συνεχίζουν να ενισχύονται χάρη στη στενή συνεργασία, αποτελώντας τη βάση της στρατηγικής συνεργασίας».

«Είμαι βέβαιος ότι χάρη στις κοινές προσπάθειες, η συνεργασία των χωρών μας σε διμερή και πολυμερή μορφή θα ενισχυθεί περαιτέρω στο μέλλον προς όφελος των δύο φιλικών λαών», καταλήγει ο Αρμένιος Πρωθυπουργός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση