ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέα καταγγελία στην ΕΔΕΚ: Απορρίφθηκαν επτά αιτήσεις υποψηφιοτήτων

Ως δικαιολογία προβλήθηκε το ότι δεν παρουσιάστηκαν αυτοπροσώπως για να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους, αναφέρουν σε ανακοίνωση τους τα επτά μέλη

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Επτά μέλη της ΕΔΕΚ τα οποία διετέλεσαν επί σειράν ετών μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ή/και του Πολιτικού Γραφείου καταγγέλλουν ότι απορρίφθηκαν οι αιτήσεις τους για υποβολή υποψηφιότητας για την Κεντρική Επιτροπή.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, ως δικαιολογία προβλήθηκε το ότι δεν παρουσιάστηκαν αυτοπροσώπως για να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους. Να σημειωθεί ότι το κόμμα δέχεται πάντα υποβολή υποψηφιοτήτων είτε με προσωπική παρουσία του αιτούντος, μέσω ΦΑΞ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ακόμα και τηλεφωνικώς όπως έγινε πριν από 20 μέρες στη Λεμεσό.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η υπό τον κ. Σιζόπουλο ηγεσία της ΕΔΕΚ σύρει το Κόμμα όλο και πιο βαθιά στο βάραθρο. Το τελευταίο κατόρθωμα της είναι η μη παραλαβή των αιτήσεων για υποβολή υποψηφιότητας για την Κεντρική Επιτροπή από 7 μέλη του Κινήματος τα οποία διετέλεσαν επί σειράν ετών μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ή/και του Πολιτικού Γραφείου. Ως δικαιολογία προβλήθηκε το ότι δεν παρουσιάστηκαν αυτοπροσώπως για να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους. Να σημειωθεί ότι το κόμμα δέχεται πάντα υποβολή υποψηφιοτήτων είτε με προσωπική παρουσία του αιτούντος, μέσω ΦΑΞ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ακόμα και τηλεφωνικώς όπως έγινε πριν από 20 μέρες στην Λεμεσό.

Επιβεβαιώνεται ακόμα μια φορά το γεγονός ότι με αντικαταστατικούς, αντιδημοκρατικούς και αυταρχικούς χειρισμούς επιχειρούν να πνίξουν κάθε φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στην φασίζουσα συμπεριφορά τους και να πετύχουν δια νοθείας την κατάληψη και τον πλήρη έλεγχο του Κινήματος μας.

Εμείς, μαζί με πολλούς άλλους συναγωνιστές, θα αντιμετωπίσουμε τις παρανομίες του κ. Σιζόπουλου με αποφασιστικότητα και συνέπεια αξιοποιώντας κάθε νόμιμο μέσο που διαθέτουμε.

Τα μέλη της ΕΔΕΚ των οποίων η υποψηφιότητα δεν έγινε αποδεκτή,

Γεωργιάδης Μιχάλης

Ιωαννίδης Αντώνης,

Κτίστης Σωκράτης

Μαυρομμάτη Λουΐζα

Πιερίδης Γιάννης

Ρούσος Χρίστος

Χριστοδούλου Πέτρος

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση