ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέος Διευθυντής του Γραφείου του Πρ. του ΔΗΚΟ ο Γ. Ιωάννου

Το who is who του Γ. Ιωάννου

Newsroom K

Τον Γιώργο Ιωάννου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ, επέλεξε για Διευθυντή του Γραφείου του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος. Ο κ. Ιωάννου διαδέχεται τον Γιώργο Σολωμού ο οποίος είναι υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Κερύνειας.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα:

Ο Γιώργος Ιωάννου γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1985 ενώ κατάγεται, από το κατεχόμενο χωριό Κάρμι της επαρχίας Κερύνειας. Αποφοίτησε από το Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα στο Στρόβολο το 2003 και στη συνέχεια εκπλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ως Λοχίας Πυροβολικού.
Είναι κάτοχος των τίτλων Bachelor of Arts (Hons) στις Ευρωπαϊκές Σπουδές και Διεθνείς Σχέσεις και Master of Arts στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και Πολιτική, από το Πανεπιστήμιο του Portsmouth. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του συμμετείχε ενεργά στο φοιτητικό κίνημα διατελώντας Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων και Κυπρίων φοιτητών του Πανεπιστημίου του Portsmouth και Οργανωτικός Γραμματέας της Φοιτητικής Παράταξης «Αναγέννηση» Ηνωμένου Βασιλείου.

Με την επιστροφή του στην Κύπρο εργοδοτήθηκε ως λειτουργός στην οργάνωση της Νεολαίας του Δημοκρατικού Κόμματος (ΝΕΔΗΚ). Την περίοδο 2012 – 2014 εργάστηκε ως τοπικός συνεργάτης της τότε Ευρωβουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος Αντιγόνης Παπαδοπούλου, ενώ από το 2015 μέχρι το 2020 εργαζόταν ως σύμβουλος επικοινωνίας σε ιδιωτική εταιρεία.
Την περίοδο 2011 – 2016 διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας του Δήμου Στροβόλου, ενώ την περίοδο 2015 – 2018 ήταν Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας της ΝΕΔΗΚ.

Από το 2011 είναι Αντιπρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Καρμίου, ενώ από το 2018 είναι Γραμματέας Τύπου και Διαφώτισης της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας, όπως επίσης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Δημοκρατικού Κόμματος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Πειραματόζωα και βρετανική πολιτική

«Agapite, to arthro sou den mporei para na ermineuthi os "kollima" enantion ton Bretanon. Fyi - tha itan ...»
K.  |  00:50

Δρομολογεί διώξεις η Ερευνητική

«Προς την Επιτροπή Διερεύνησης: πριν κάνετε οτιδήποτε εναντίον των οποιονδήποτε παρανομούντων ρωτείστε ...»
ΑΚΑ  |  09:46

Δρομολογεί διώξεις η Ερευνητική

«Προς την Επιτροπή Διερεύνησης: πριν κάνετε οτιδήποτε εναντίον των οποιονδήποτε παρανομούντων ρωτείστε ...»
ΑΚΑ  |  09:45

Γυμναστήριο άνοιξε παρά τα μέτρα - Περίπτερο σέρβιρε σε πελάτες

«Αυτό το γυμναστήριο είναι το Olympia στον Άγιο Αθανάσιο σε γειτονιά. Έχει πολλές μέρες που άνοιξε, ...»
Dmitiry  |  21:17

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση