ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Νιαζί: Μου χρωστά μια απολογία ο Αβέρωφ

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ έχει στο ψηφοδέλτιό του υποψήφια που με παρουσιάζει ως πράκτορα των Τούρκων λέει ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ

Newsroom K

«Θα παλέψω για να ενσωματωθούν οι Τ/κ στους θεσμούς της Ε.Ε» ανέφερε σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ Νιαζί Κιζίλγιουρεκ υπογραμμίζοντας πως ένας από τους στόχους τους είναι η καθιέρωση της τουρκικής γλώσσας στην Ε.Ε. Υπενθύμισε παράλληλα πως μία από τις επίσημες γλώσσες της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι η τουρκική.

Θα εξαρτηθεί…

Χαρακτηρίζοντας, τα ερωτήματα που θέτει στους Τ/κ ο ΔΗΣΥ και η ηγεσία του, ως απαράδεκτα, σημείωσε πως οι Τ/κ είναι εξίσου Κύπριοι και Ευρωπαίοι και ως τέτοιο μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία. Για το ζήτημα άρσης του εμπάργκο, ο κ. Κιζίλγιουρεκ διερωτήθηκε αν θα ξεκινήσουμε να βάζουμε όρους από τώρα σημειώνοντας ότι όλα είναι υπό συζήτηση και θα εξαρτηθεί με ποιο τρόπο θα τεθεί το εν λόγω ζήτημα. Σημείωσε πάντως πως ο ίδιος έχει ως στόχο να προστατεύσει τα δικαιώματα όλων των πολιτών και πως λογοδοτεί σε όλους τους Κύπριους και όχι μόνο σε μία κοινότητα.

Κληθείς να σχολιάσει τα τετελεσμένα στην κυπριακή ΑΟΖ, ο κ. Κιζίλγιουρεκ ανέφερε πως δεν χρειάζεται μία κρίση όπως τη σημερινή για να πει πως η Τουρκία είναι απαράδεκτη προσθέτοντας πως κατά καιρούς το έχει τονίσει δημόσια και γραπτώς.

Μιλώντας για τις συγκεντρώσεις στα κατεχόμενα και στις ελεύθερες περιοχές και στις αιχμές του ΔΗΣΥ ότι άλλα τάζει στους Τ/κ και άλλα εδώ, ανέφερε ότι όλα αυτά είναι εκ του πονηρού σημειώνοντας πως ο ΔΗΣΥ μιλάει μόνο στους Ε/κ πολίτες και δεν σκέφτηκε να βγάλει ένα φυλλάδιο στην τουρκική γλώσσα.

«Καλύτερα να απολογηθεί. Μου χρωστά μία απολογία ο Αβέρωφ και θα την κυνηγήσω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κιζίλγιουρεκ, εξηγώντας πως ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ έχει στο ψηφοδέλτιό του μία υποψήφια (εννοώντας την Ελένη Σταύρου) η οποία τον παρουσιάζει ως πράκτορα της Τουρκίας.

«Μόνο γι' αυτό έπρεπε να απολογηθεί» σημείωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως η ΤΜΤ τον καταγγέλλει ως πράκτορα των Ελλήνων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Εξαπλάσια απ' ό,τι θεωρείτο προηγουμένως η ηλικία του Νείλου

«Ας μην ξεχνούμε ότι το όνομα του ποταμού Νείλος είναι καθαρά αρχαίο Ελληνικό από το γιο του Κόδρου, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:26

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Ο Νουρής σαν βουλευτής πιέζει για ικανοποιήσεις συμφερόντων και «πολεοδομικές χαλαρώσεις» όπως με το ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:43

Λευκωσία για πενταμερή: Η Τουρκία δεν φαίνεται πρόθυμη να συμμετέχει πριν της «εκλογές»

«"Η Τουρκία δεν φαίνεται διατεθειμένη να συμμετάσχει σε μια πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό" - Κάποιος ...»
ΑΚΑ  |  10:09

#PoliticsBlog Ο κατατρεγμένος Τζο στη μεγάλη αγκαλιά του Μακαριότατου

«Ευτυχώς που παρατήσατε τις αναλύσεις για την healthy σας και τις κατηγορίες για τον Άντρο! Για αλλαγή ...»
Yiannos  |  12:24

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X