ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικόλας Παπαδόπουλος: Δεν έχω πειστεί από όσα είπε ο Αγγελίδης

Τι ανέφερε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ και για τις χθεσινές αναφορές του Χρύση Παντελίδη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» του ΣΠΟΡ FM 95.00 φιλοξενήθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος όπου ανάμεσα σε άλλα τοποθετήθηκε για τη Διάσκεψη Τύπου που παραχώρησε ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης για την υπόθεση του ΕΔΑΔ.

Σε ένα πρώτο σχόλιο, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι μέχρι στιγμής με αυτά που έχει ακούσει δεν έχει πειστεί και προκύπτει ένα σοβαρό πρόβλημα. Τόνισε επίσης ότι ως κόμμα οφείλουν να εκφράσουν τη λύπη τους για μια υπόθεση που έτυχε τέτοιου χειρισμού, προσθέτοντας πως η αμφισβήτηση και η απογοήτευση είναι δικαιολογημένη.

Παράλληλα, ανέφερε ότι «ο ίδιος ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας πρέπει να κρίνει κατά πόσον απαιτείται η παραίτησή του, δεν μπορούμε να εξαναγκάζουμε εμείς τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα σε παραίτηση». Συμπλήρωσε επίσης ότι «είναι και λάθος ο ΠτΔ να τοποθετηθεί, καθώς δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις. Ο ΓΕ και ο ΒΓΕ δεν μπορούν να παυθούν, προστατεύονται από το Σύνταγμα».

Όσον αφορά τον βουλευτή του κόμματος, Χρύση Παντελίδη ο οποίος χθες υποστήριξε πως αφού ο κ. Αγγελίδης ανέλαβε την ευθύνη, θα πρέπει να παραιτηθεί, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ υπογράμμισε πως «το έχει πει και ο ίδιος ότι είναι η προσωπική του άποψη».

Αναλυτικά όσα είπε:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X