ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νικόλας για Προεδρικές: Θα συναντηθούμε πρώτα με το ΑΚΕΛ

«Θα ξεκινήσουμε με το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, που είναι το ΑΚΕΛ, και μετά θα επιδιώξουμε να δούμε σε πρώτο στάδιο την ΕΔΕΚ, τους Οικολόγους»

ΚΥΠΕ

Θα συναντηθούμε πρώτα με το ΑΚΕΛ και μετά με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις Προεδρικές, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος στο περιθώριο συνάντησής του στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Νουρή.

Ερωτώμενος για τις επαφές του με άλλα κόμματα για τις προεδρικές εκλογές του 2023, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι θα ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τα κόμματα της αντιπολίτευσης «για να δούμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε στην προσπάθειά μας για αλλαγή».

«Δεν έχει καθοριστεί ακόμα ημερομηνία αυτών των επίσημων επαφών, αλλά θα ξεκινήσουμε με το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, που είναι το ΑΚΕΛ, και μετά θα επιδιώξουμε να δούμε σε πρώτο στάδιο την ΕΔΕΚ, τους Οικολόγους, αλλά και άλλα κόμματα με τα οποία ενδεχομένως να μπορούμε να συνάψουμε κάποιες συμφωνίες συνεργασίας», κατέληξε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΚΟ  |  ΑΚΕΛ  |  ΕΔΕΚ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση