ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νικόλας Παπαδόπουλος: Ο λόγος που δεν είναι υποψήφιος για την Προεδρία

Τι ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ σε συνέντευξή του στην «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνέντευξη στην Οριάνα Παπαντωνίου παρέθεσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν διεκδίκησε ο ίδιος την Προεδρία της Δημοκρατίας. Όπως ανέφερε στην «Καθημερινή», με βάση τις συνθήκες όπως έχουν διαμορφωθεί, μία δική του υποψηφιότητα θα εξυπηρετούσε μόνο το κόμμα και τα ποσοστά του και όχι την πορεία της Κύπρου τα επόμενα χρόνια, προσθέτοντας ότι είχε υποχρέωση να ενεργήσει με γνώμονα το μακροπρόθεσμο καλό της Κύπρου και όχι με κομματικές σκοπιμότητες.

Κληθείς να σχολιάσει τις κατηγορίες ότι μέσα μέσα από την υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη επέλεξε τον εύκολο δρόμο για να κρύψει την μείωση των ποσοστών του κόμματος, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε ότι «προφανώς αυτοί οι κάποιοι είναι με την εντύπωση ότι έχουμε βουλευτικές εκλογές και όχι προεδρικές και τους απασχολούν τα όποια κομματικά ποσοστά και όχι το ποια πορεία θα ακολουθήσει η χώρα μας τα επόμενα πέντε χρόνια. Δυστυχώς γι’ αυτούς και ευτυχώς για τον τόπο, η κοινωνία έχει άλλες προτεραιότητες και άλλες αγωνίες. Το δικό μου μήνυμα προς τους ΔΗΚΟϊκούς ψηφοφόρους, είναι να μην εφησυχάζουν και να μη θεωρούν πως θα «κρυφτούν» τα όποια ποσοστά μας σε αυτές τις εκλογές. Το Δημοκρατικό Κόμμα πρέπει να συσπειρωθεί πίσω από την υποψηφιότητα του Νίκου Χριστοδουλίδη, εάν θέλουμε να πετύχουμε την αλλαγή».

Ερωτηθείς αν στόχος είναι να γίνει το ΔΗΚΟ κυβέρνηση με κάθε τίμημα, ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε πως στόχος είναι να δώσουμε ελπίδα και προοπτική στον τόπο και στην κοινωνία, με κάθε τίμημα. Ο κ. Παπαδόπουλος ρωτήθηκε παράλληλα για το αν υπάρχει «plan B» σε περίπτωση που δεν περάσει ο κ. Χριστοδουλίδης στον δεύτερο γύρο, λέγοντας ότι «εργαζόμαστε προκειμένου να περάσει και πιστεύω θα τα καταφέρουμε». Με τον ίδιο τρόπο απάντησε και στο ερώτημα για το αν ένα κακό αποτέλεσμα μπορεί να θέσει θέμα ηγεσίας, λέγοντας ότι «εργαζόμαστε προκειμένου να έχουμε καλό αποτέλεσμα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση