ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νικόλας: Πού ήταν ο Αβέρωφ, ο Πετρίδης και ο Νουρής να μας τα πουν τότε

Δεν άκουσα να μας λένε τότε, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για έκτρωμα, για έγκλημα ή για στρεβλώσεις, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δεν άκουσα ούτε τον Κωνσταντίνο Πετρίδη, ούτε τον Νίκο Νουρή, ούτε τον Αβέρωφ Νεοφύτου να μας λένε τότε μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για έκτρωμα, για έγκλημα ή για στρεβλώσεις, απαντά ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νίκος Παπαδόπουλος για τις επικρίσεις αναφορικά με τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή του ΡΙΚ «ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ», «αμέσως με την ψήφιση του νομοσχεδίου, τότε ο κ. Νουρής μας είπε ότι ήταν μία ιστορική μέρα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ότι με την μεταρρύθμιση επιτυγχάνεται η διοικητική αυτοτέλεια των δήμων και ότι με τη γενναιόδωρη στήριξη από το κράτος εξασφαλίζεται η οικονομική βιωσιμότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης έκανε λόγο για ιστορική μεταρρύθμιση και ευχαρίστησε τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Η Κυβέρνηση μιλούσε για γενναιόδωρες εξοικονομήσεις που θα επιτευχθούν με αυτή τη μεταρρύθμιση. Πού ήταν ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ο κ. Πετρίδης και ο κ. Νουρής να μας τα πουν αυτά τότε».

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε, «σήμερα είναι γεγονός ότι πρέπει να εφαρμόσουμε τη μεταρρύθμισή όπως αυτή έχει διαμορφωθεί. Ο νυν Υπουργός Εσωτερικών που έχει το καθήκον από πλευράς της εκτελεστικής εξουσίας να εφαρμόσει αυτή τη μεταρρύθμιση, διαπιστώνει προβλήματα, αυτά τα προβλήματα δεν μπορούμε να τα αφήνουμε κάτω από το χαλί όπως έγινε τότε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση