ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νικόλας σε ΥΠΟΙΚ: Δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε πολιτογράφηση

Ο Υπουργός Οικονομικών, που ως Υπουργός Εσωτερικών προώθησε δεκάδες πολιτογραφήσεις, μπορεί σήμερα να ρίχνει όση λάσπη θέλει, αναφέρει ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Newsroom K

Είναι κατανοητή η σύγχυση και η αμηχανία του Υπουργού Οικονομικών, όμως δεν έχω σχέση με οποιοδήποτε δικηγορικό γραφείο, δεν ασκώ την δικηγορία και δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε πολιτογράφηση, απαντά ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος στον Υπουργό Οικονομικών Κωνσταντίνο Πετρίδη. 

Αυτούσια η ανακοίνωση

Είναι κατανοητή η σύγχυση και η αμηχανία του Υπουργού Οικονομικών, όμως δεν έχω σχέση με οποιοδήποτε δικηγορικό γραφείο, δεν ασκώ την δικηγορία και δεν έχω καμία σχέση με οποιαδήποτε πολιτογράφηση

Δεν είμαι εγώ που έχω κάνει αναφορά στον ρόλο του Υπουργού αλλά ο κ. Συλλούρης, στο επίμαχο βίντεο του ‘Al Jazeera’, καθώς και ο Γενικός Ελεγκτής στο πόρισμα για τους 5 φακέλους που του επέτρεψαν να ελέγξει.

Σημειώνω τη σημερινή ομολογία του κ. Πετρίδη, ότι δηλαδή έδωσε οδηγίες για επίσπευση αιτήσεων, όμως οφείλω να του θέσω τα ακόλουθα ερωτήματα:

• Που βρήκε την αρμοδιότητα ο κ. Πετρίδης να επισπεύδει αιτήσεις που δεν πληρούσαν τα επενδυτικά κριτήρια με βάση τον νόμο;

Θυμίζω ότι με βάση τη «Χάρτα Δεοντολογίας» της ίδιας της κυβέρνησης ΔΗΣΥ, απαγορεύεται σε Υπουργούς να δείχνουν την όποια διάκριση αναμεταξύ πολιτών.

• Πως ακριβώς θεωρεί ο κ. Πετρίδης πως στην προκείμενη περίπτωση υπάρχει διαφάνεια, όταν αυτά που έκανε τα γνώριζε μόνο ο ίδιος και η γραμματέας του;

Ο Υπουργός Οικονομικών, που ως Υπουργός Εσωτερικών προώθησε δεκάδες πολιτογραφήσεις, μπορεί σήμερα να ρίχνει όση λάσπη θέλει.

Η πρόκληση όμως του Δημοκρατικού Κόμματος παραμένει:

Ας δώσουν στην Ελεγκτική Υπηρεσία όλους τους φακέλους των πολιτογραφήσεων και έτσι να φανεί ποιοι προωθούσαν τις πολιτογραφήσεις και με ποιο τρόπο.

Γιατί φοβούνται τόσο πολύ;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση