ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νικολάτος: Δεν επηρεαζόμαστε από τις πράξεις οποιουδήποτε άλλου

Η Επιτροπή επιθυμεί να διεκπεραιώσει το καθήκον που της ανατέθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα, ανεξάρτητα αμερόληπτα έντιμα και απρόσκοπτα, ανέφερε ο Πρόεδρος της Επιτροπής

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Εμείς είμαστε εδώ για να διεκπεραιώσουμε το καθήκον μας και δεν επηρεαζόμαστε καθ’ οιονδήποτε τρόπο από τις πράξεις οποιουδήποτε άλλου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Ερευνητικής Επιτροπής για τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις επενδυτών, Μύρωνας Νικολάτος.

Πλαισιούμενος από τα μέλη της ερευνητικής επιτροπής, ο κ. Νικολάτος ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ότι η Επιτροπή επιθυμεί να διεκπεραιώσει το καθήκον που της ανατέθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, ανεξάρτητα αμερόληπτα έντιμα και απρόσκοπτα.

«Μέσα στα πλαίσια αυτά η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα από προχθές, στις 19 Ιανουαρίου, όπως δηλώσει στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς και δεν θα δεχθεί οποιαδήποτε τιμητική αποζημίωση ή άλλη αμοιβή», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε, η επιτροπή δεν έχει εισπράξει οποιαδήποτε αμοιβή μέχρι στιγμής και ούτε και πρόκειται να εισπράξει οτιδήποτε για τις περαιτέρω υπηρεσίες της.

Σε ερώτηση αν τους επηρέασαν τα σχόλια που έγιναν μετά την ανακοίνωση του Γενικού Εισαγγελέα για την αύξηση της αμοιβή τους, ο κ. Νικολάτος είπε πως «εκείνο που θα θέλαμε να πούμε ότι εμείς ουδέποτε ζητήσαμε οποιαδήποτε αύξηση τιμητικής αποζημίωσης ή αμοιβής, την τιμητική αποζημίωση μας η οποία ανακοινώθηκε είναι εκείνη την οποία έκρινε ως ορθή και δίκαιη ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας ο οποίος μας διόρισε».

Απαντώντας σε παρατήρηση ότι η απόφαση τους να αποποιηθούν την αμοιβή τους έρχεται μετά από την απόφαση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας να ελέγξει την ορθότητα της δαπάνης για την αμοιβή τους, ο κ. Νικολάτος είπε ότι εμείς είμαστε εδώ για να διεκπεραιώσουμε το καθήκον μας και δεν επηρεαζόμαστε καθ’ οιονδήποτε τρόπο από τις πράξεις οποιουδήποτε άλλου.

«Προσπαθούμε όσο καλύτερα μπορούμε και όσο πιο απρόσκοπτα μπορούμε να διεκπεραιώσουμε το έργο μας, το οποίο όντως είναι και ογκώδες είναι και επίπονο», συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Κυκλοφορούσε με κορωνοϊό - Στη δουλειά με συμπτώματα

«δεν τηρουσε τα πρωτοκολλα εκανε και διασπορα ποσα το προστιμο? γιατι αν δεν πληρωσουν δεν θα ...»
Μαριος  |  13:06

Κυκλοφορούσε με κορωνοϊό - Στη δουλειά με συμπτώματα

«δεν τηρουσε τα πρωτοκολλα εκανε και διασπορα ποσα το προστιμο? γιατι αν δεν πληρωσουν δεν θα ...»
Μαριος  |  13:05

#PoliticsBlog Το νέο εύρημα του Οδυσσέα και οι σαμπάνιες του Νικόλα

«Αυτά συμβαίνουν στον πολιτικό μικρόκοσμο της ημικατεχόμενης Κύπρου εν έτει 2021.»
Leon  |  13:09

Τέσσερις νεαροί προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στον Αγρό

«Αντί οι κυπραίοι να εκτιμούν τον τόπο τους τον εκτιμούν οι ξένοι»
Leon  |  12:57

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Το “Oρούτς Ρέις” συνεχίζει τις τρισδιάστατες σεισμικές εργασίες του στα ανοιχτά της Αττάλειας.

Με το βλέμμα στη Σύνοδο Ε.Ε.

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής των σεισμογραφικών πλοίων της, όπως και του γεωτρύπανου «Γιαβούζ» στην Ανατολική ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ