ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Μιχάλης Ππεκρής υποψήφιος ΔΗΣΥ στην Λάρνακα

Αύριο αναμένεται εξαγγελία Ευαγγελίδη

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Ο Μιχάλης Ππεκρής θα είναι ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ για το δήμο Λάρνακας. Της αποδοχής της πρότασης προηγήθηκε ένα Σαββατοκύριακο διαβουλεύσεων με τον αναπληρωτή πρόεδρο του κόμματος Ευθύμιο Δίπλαρο ενώ αρχές της βδομάδας είχε συνάντηση με την πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου στη Πινδάρου όπου συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες.

Ο κ.Ππεκρής ζήτησε 24ωρες προθεσμία για να αποφασίσει και χθες έδωσε τη θετική του απάντηση. Μάλιστα χθες βράδυ δείπνησε με την ηγεσία του ΔΗΣΥ και ανθρώπους που φέρεται να στηρίζουν την υποψηφιότητα του.

Μετά και την σημερινή ανακοίνωση του κ.Ππεκρή αναμένεται αύριο να ακολουθήσει και η εξαγγελία της υποψηφιότητας Ευάγγελου Ευαγγελίδη για τον Επαρχιακό Οργανισμό Αυτοδιοίκησης Λάρνακας. Αν και είχε αποσύρει το ενδιαφέρον του μετά και την υποψηφιότητα Ππεκρή επανέρχεται ως υποψήφιος του ΔΗΣΥ

Ποιος είναι ο Μιχάλης Ππεκρής

Ο Μιχάλης Ππεκρής κατάγεται από τη Βατυλή Αμμοχώστου και διαμένει στην Λάρνακα. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και διαφήμιση στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε ως Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας και διετέλεσε διοικητικό στέλεχος της Ανόρθωσης και αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Είναι ο ιδρυτής και διευθυντής των εταιρειών Argomax Ltd, Diamond Valley Abattoir Ltd και Zebraninco Consulting. Εργάζεται ως διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης στην εταιρεία G.I.P (Green Innovation Project).

Η τοποθέτηση της Αννίτας Δημητρίου

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός προχωρά οργανωμένα και μεθοδικά για να δώσει με επιτυχία τη μάχη των εκλογών του ερχόμενου Ιουνίου. Χρειάζονται άνθρωποι με προσόντα, ικανότητες και όραμα για να υπηρετήσουν τους πολίτες.

Σήμερα επιθυμώ να ανακοινώσω την εισήγησή μου για τον Δήμο Λάρνακας.
Είναι ο Μιχάλης Ππεκρής, ένας νέος, επιτυχημένος και αυτοδημιούργητος άνθρωπος.

Είναι πεποίθησή μου ότι ο Μιχάλης ενσαρκώνει και συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που αναζητούμε. Η πορεία του δείχνει άνθρωπο της δράσης, του αποτελέσματος και της διάθεσης για προσφορά στους συμπολίτες μας.

Τα προσόντα του και οι επιτυχίες του στη διοίκηση επιχειρήσεων, καθώς και οι εμπειρίες του ως πρώην δημοτικός σύμβουλος, καταδεικνύουν πως είναι η ισχυρή εκείνη προσωπικότητα που μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας για τη Λάρνακα που μας αξίζει.

Είναι άνθρωπος που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Λάρνακα καθημερινά. Γνωρίζει τα προβλήματά της αλλά γνωρίζει και τις λύσεις που πρέπει τάχιστα να προωθηθούν.

Ο Μιχάλης Ππεκρής έχει συνεπώς εκείνα τα εχέγγυα που θέλουμε αλλά και τα προσόντα και το όραμα να υπηρετήσει με επιτυχία τους δημότες της Λάρνακας. Αυτή θα είναι η εισήγησή μου στα συλλογικά όργανα της Παράταξης.

Η δήλωση του Μιχάλη Ππεκρή

Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού για τα καλά της λόγια καθώς και για την ευκαιρία που μου δίνει να απευθυνθώ στους συνδημότες μου.

Είμαι έτοιμος να αναλάβω τη μεγάλη ευθύνη. Να σηκώσω μανίκια και να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζω τι χρειάζεται η Λάρνακα για να πάει μπροστά.

Έμαθα να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Η Λάρνακα έχει βιώσει μεγάλες αλλαγές τα τελευταία χρόνια, όμως αυτά που πρέπει να γίνουν είναι περισσότερα.

Πιστεύω πως την επόμενη πενταετία πρέπει να βάλουμε τα θεμέλια για τη Λάρνακα των επόμενων δεκαετιών και των επόμενων γενιών. Θα απευθυνθώ σε όλους τους συνδημότες μου ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Καταθέτοντας νέες ιδέες, προτάσσοντας τη συλλογικότητα και την αποφασιστικότητα. Να εργαστούμε σκληρά για την υλοποίηση ενός οράματος για μια Λάρνακα που θα είμαστε όλοι περήφανοι.

Ευχαριστώ και πάλι την Πρόεδρο για την εμπιστοσύνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση