ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Πρόεδρος ενημερώνει τη Δευτέρα Παπαδόπουλο-Σιζόπουλο για δείπνο

Οι ξεχωριστές ενημερωτικές συναντήσεις των δύο πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο είχαν ορισθεί την περασμένη Δευτέρα

Newsroom K

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη θα έχουν αύριο οι Πρόεδροι του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος και της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, για να ενημερωθούν για τα διαμειφθέντα στο δείπνο της 16ης Απριλίου, στην οικία Σπέχαρ και την ανεπίσημη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

Οι ξεχωριστές ενημερωτικές συναντήσεις των δύο πολιτικών αρχηγών με τον Πρόεδρο είχαν ορισθεί μετά το δείπνο της περασμένης Δευτέρας, ενώ όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ θα ακολουθήσουν συναντήσεις και με άλλους πολιτικούς αρχηγούς, πιθανότατα εντός της εβδομάδας.

Πρώτος θα ανηφορίσει αύριο τον λόφο του Προεδρικού ο Πρόεδρος ΔΗΚΟ, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη στις 11.00 το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 11.45 θα ακολουθήσει η συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Μαρίνο Σιζόπουλο.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς είναι υπό διαμόρφωση, καθώς ο Πρόεδρος απουσίαζε στο Λονδίνο για τη Σύνοδο των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Κοινοπολιτείας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Πέθανε ο φωτογράφος του Κινέζου «Tank Man»

«Χαιρετισμούς στον σουλτάνο της Τουρκίας!!!»
ΑΚΑ  |  10:06

Σιωπηλή διαμαρτυρία για τον θάνατο του 14χρονου Στυλιανού (φώτο, βίντεο)

«Aυτό που συμβαίνει για χρόνια στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας είναι μικρογραφία της σαθρής κατάστασης ...»
ΑΚΑ  |  10:00

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X