ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο πρώτος λόγος στο επιτελείο Χριστοδουλίδη

Ξεκαθαρίζεται ότι ναι μεν θα υπάρχει συντονισμός με το ΔΗΚΟ ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρχει ταύτιση

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή θα ανακοινωθεί με τον πλέον επίσημο τρόπο η στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη από το Δημοκρατικό Κόμμα. Μια υποψηφιότητα που αναμένεται στο προεκλογικό της πρόγραμμα να περιλαμβάνει προτάσεις του πολυσέλιδου μανιφέστο το οποίο παρέδωσε ο Νικόλας Παπαδόπουλος στον υποψήφιο κατά την τελευταία τους επίσημη συνάντηση.

Στο κείμενο καταγράφονται οι βασικές θέσεις και εισηγήσεις του ΔΗΚΟ όπως έχουν δημοσιοποιηθεί κατά καιρούς και στις οποίες στηρίζεται η πολιτική δράση των μελών του. Μάλιστα στην απαντητική επιστολή του κ. Χριστοδουλίδη που ανέγνωσε χθες ο Νικόλας Παπαδόπουλος προς τα μέλη του Εκτελεστικού και της Γραμματείας αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι αφουγκράζεται και μπορεί να ενστερνιστεί τις θέσεις και απόψεις του ΔΗΚΟ ώστε αυτές να ενταχθούν στις προγραμματικές του θέσεις. Μια απάντηση που φαίνεται να ικανοποιεί τα στελέχη του ΔΗΚΟ που από την αρχή υποστήριζαν το μπόλιασμα του προγράμματος του υποψηφίου που θα υποστήριζαν με τις προτάσεις του κόμματος, εκφράζοντας μάλιστα την δυσαρέσκεια τους ότι οι αυτές δεν εισακούονταν από τον ΔΗΣΥ την τελευταία δεκαετία.

Ξεκαθαρίζεται ωστόσο και από τις δύο πλευρές ότι ναι μεν θα υπάρχει συντονισμός για την διαχείριση της υποστήριξης από το ΔΗΚΟ της ανεξάρτητης υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν θα υπάρχει ταύτιση. Μάλιστα το επιτελείο του υποψηφίου αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο σε σχέση με την εκπροσώπηση σε τηλεοπτικά πάνελ και παρεμβάσεις στα ΜΜΕ ενώ το ΔΗΚΟ και τα στελέχη που θα επιλέγουν ενόψει εκλογών να εκπροσωπούν το κόμμα τους για τοποθετήσεις σε σχέση με την επιλογή στην οποία κατέληξαν. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να βγει προς τα έξω ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση γνωρίζοντας καλά πως αυτό δεν ισχύει. Στο ΔΗΚΟ μάλιστα αναφέρουν ότι προχώρησαν στην υπέρβαση επιλέγοντας ένα υποψήφιο εκτός κόμματος αφουγκραζόμενοι την ανάγκη των πολιτών να φύγουν από τις μικροκομματικές σκοπιμότητες .Τη ίδια ώρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν σταματά να έχει επαφές με πολίτες ενώ πολλοί είναι αυτοί που σημειώνουν πως κάνει προσεκτικά βήματα ώστε να μην δυσαρεστήσει και υποστηρικτές που ανήκουν στο χώρο της δεξιάς και συμπορεύονται μαζί του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Στην ομιλία της η Δημητρίου αναφέρθηκε στις πολλαπλές προκλήσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν παρά μόνο με τη συλλογική ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ