ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας σε Αθήνα, Λονδίνο και Βρυξέλλες

Με γνώμονα την οικοδόμηση συνεργασιών και προώθηση των θέσεων της Κύπρου σε θέματα ναυτιλίας

ΚΥΠΕ

Ο Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης μεταβαίνει σήμερα στην Αθήνα όπου θα παρουσιάσει σε ειδική εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ), σε μεταφορείς και δημοσιογράφους, το νέο διαγωνιστικό έγγραφο για την Θαλάσσια Επιβατική Σύνδεση Κύπρου–Ελλάδας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στο πλαίσιο της επίσκεψης του ο Υφυπουργός θα έχει επαφές με παράγοντες της ναυτιλιακής βιομηχανίας και θα παραστεί στη τελετή βράβευσης των Lloyd’s List Greek Shipping Awards.

Εν συνεχεία, αναφέρεται, ο Υφυπουργός θα μεταβεί στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στις εργασίες της 32ης Γενικής Συνέλευσης του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΔΝΟ). Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης θα διεξαχθούν εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του Συμβουλίου του Οργανισμού, όπου η Κύπρος διεκδικεί επανεκλογή ως μέλος στο Συμβούλιο του Οργανισμού.

Στις 8 Δεκεμβρίου ο Υφυπουργός Ναυτιλίας θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για να λάβει μέρος στις εργασίες του Συμβουλίου Υπουργών Μεταφορών της ΕΕ, εκπροσωπώντας την Κύπρο στα θέματα που άπτονται των θαλάσσιων μεταφορών.

Σημειώνεται πως στο περιθώριο της παρουσίας του σε Λονδίνο και Βρυξέλλες ο κ. Δημητριάδης θα έχει διμερείς επαφές με ομολόγους του από κράτη εντός και εκτός της ΕΕ καθώς και με άλλους ναυτιλιακούς παράγοντες με γνώμονα την οικοδόμηση συνεργασιών και την προώθηση των θέσεων της Κύπρου στα διάφορα θέματα που απασχολούν την παγκόσμια και ευρωπαϊκή ναυτιλία.

Ο Υφυπουργός θα συνοδεύεται από την Αν. Γενική Διευθύντρια και στελέχη του Υφυπουργείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση