ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οικολόγοι: Αναμένουν κρούση από τους δύο μονομάχους και αποφασίζουν για β’ γύρο

Αν η Πολιτική Επιτροπή κρίνει αναγκαία σύγκληση της Εκλογικής Συνδιάσκεψης, τότε αυτή θα λάβει χώρα την Τετάρτη

ΚΥΠΕ

Το Κίνημα Οικολόγων Συνεργασία Πολιτών θα αναμένει μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, κρούση από τους δύο μονομάχους του Β’ γύρου των προεδρικών εκλογών Νίκο Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη, και ακολούθως θα συνέλθει η Πολιτική Επιτροπή, η οποία βάσει του περιεχομένου των επαφών που θα διενεργηθούν θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες στις οποίες θα προβεί για την εκλογική διαδικασία της προσεχούς Κυριακής, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος του Κινήματος Χαράλαμπος Θεοπέμπτου.

«Θα αναμένουμε μέχρι το μεσημέρι τις επαφές που θα γίνουν και μετά θα συνέλθει η Πολιτική Επιτροπή για να συζητήσει τα δεδομένα, που θα αποφασίσει αν επιβάλλεται να συγκαλέσει Εκλογική Συνδιάσκεψη για να τεθούν ενώπιον της οι δύο επιλογές», είπε ο κ. Θεοπέμπτου.

Διευκρίνισε πως αν η Πολιτική Επιτροπή κρίνει αναγκαία σύγκληση της Εκλογικής Συνδιάσκεψης, τότε αυτή θα λάβει χώρα την Τετάρτη.

Πρόσθεσε πως σε ενδεχόμενη σύγκληση της, η Εκλογική Συνδιάσκεψη θα αποφασίσει είτε για τη στήριξη ενός εκ των δύο υποψηφίων που πέρασαν στο Β' γύρο των προεδρικών εκλογών, είτε αν θα διατηρήσει την απόφαση για ψήφο κατά βούληση που έλαβε για τον Α' γύρο των εκλογών.

«Αντιλαμβάνεστε πως για να συγκληθεί η Πολιτική Επιτροπή θα πρέπει να έχω δεδομένα από επαφές με τους υποψηφίους για να θέσω ενώπιον της», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023