ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οικολόγοι: Υποψήφιοι για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου Ξάνθου και Παπής

Η ανακοίνωση του κόμματος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου υπέβαλε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος κ. Άλκης Παπής κατά τη διάρκεια της Προσυνεδριακής Επαρχιακής Συνέλευσης Λεμεσού. Επίσης την πρόθεσή της να επαναδιεκδικήσει της θέση της Αναπληρώτριας Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών εξέφρασε και η κ. Έφη Ξάνθου.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου υπέβαλε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος κ. Άλκης Παπής κατά τη διάρκεια της Προσυνεδριακής Επαρχιακής Συνέλευσης Λεμεσού. Την πρόθεσή της να επαναδιεκδικήσει της θέση της Αναπληρώτριας Προέδρου του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών εξέφρασε η κ. Έφη Ξάνθου.

Υπενθυμίζουμε πως το 12ο Παγκύπριο Τακτικό Συνέδριο θα συνέλθει στις 10 Οκτωβρίου η ώρα 10:30πμ στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, στη Λευκωσία. Στο συνέδριο θα εκλεγούν με απευθείας ψηφοφορία οι Πρόεδρος, Αναπληρωτής/τρια πρόεδρος, δυο αντιπρόεδροι και εικοσιένα (21) μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, το Ανώτατο Σώμα λήψης αποφάσεων του Κινήματος.

Τα υπόλοιπα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής θα εκλεγούν σε ξεχωριστές επαρχιακές συνελεύσεις που θα διεξαχθούν σε επαρχιακό επίπεδο. Στην επόμενη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου η ώρα 10:30 υπό την νέα της σύσταση, θα εκλεγούν τα υπόλοιπα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής και της Εκτελεστικής Γραμματείας (Εκτελεστικός, Αναπληρωτής/τρια Εκτελεστικός, υπεύθυνος/η Διεθνών Σχέσεων, Οικονομικός υπεύθυνος, μέλη κ.ο.κ.).

Ο Πρόεδρος του Κινήματος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου έχει ξεκαθαρίσει ότι θα επαναδιεκδικήσει τη θέση του προέδρου Κινήματος. Στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής έχει δηλώσει επίσης την πρόθεση του για διεκδίκηση της προεδρίας ο κ. Κυριάκος Τσιμίλλης, Δημοτικός Σύμβουλος Λευκωσίας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση