ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ολομέλεια, ύστερα από 2 χρόνια, στο παραδοσιακό κτίριο της Βουλής

Περήφανη η Πρόεδρος για το έργο κατά την πανδημία

ΚΥΠΕ

Η Ολομέλεια της Βουλής συνεδρίασε την Πέμπτη, για πρώτη φορά ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας και για πρώτη φορά μετά τις βουλευτικές εκλογές του 2021, στο παραδοσιακό της κτίριο, στο κέντρο της Λευκωσίας.

Η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου, σε αναφορά της πριν την συνεδρίαση είπε ότι ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας, επιστρέφει η Βουλή σήμερα από το Συνεδριακό Κέντρο “Φιλοξενία” ,στο παραδοσιακό κτίριο με τη σημερινή πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, η οποία είναι και πρώτη μετά τις τελευταίες εκλογές του 2021. Από τη Δευτέρα, είπε, επαναρχίζουν επίσης στο κτίριο οι συνεδρίες των κοινοβουλευτικών επιτροπών.

"Θέλω να τονίσω ότι παρά τις αντιξοότητες των δύο προηγούμενων χρόνων, είμαστε περήφανοι γιατί η Βουλή κατάφερε με συλλογική δουλειά να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παράξει σημαντικό νομοθετικό έργο, στηρίζοντας την κοινωνία κατά τη διάρκεια της πανδημίας" ανέφερε.

Η κ. Δημητρίου πρόσθεσε πως όλοι και όλες είναι πανέτοιμες και πανέτοιμοι να συνεχίσουν, να εντείνουν τις προσπάθειες και να προωθήσουν σημαντικά κυβερνητικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου, προς όφελος των πολιτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση