ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όταν κάτι γίνεται με αγάπη, γίνεται πάντα καλά

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Γ’ Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λεμεσού στο Ξενοδοχείο Amathus παρευρέθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ Πανίκος Λεωνίδου

Δελτίο Τύπου

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Γ’ Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λεμεσού στο Ξενοδοχείο Amathus παρευρέθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ Πανίκος Λεωνίδου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, τραγούδησαν, χόρεψαν, απήγγειλαν ποιήματα σπουδαίων Ελλήνων ποιητών, παρουσίασαν πίνακες ζωγραφικής, που όλα είχαν ως θέμα το νερό».

Η ανακοίνωση

Όχι, δεν είναι όλα άσχημα στον χώρο της Παιδείας. Μπορεί συχνά πυκνά να ακούμε ειδήσεις απογοητευτικές ή και ανησυχητικές, την ίδια ώρα όμως γίνεται δουλειά και παράγονται εξαιρετικά αποτελέσματα. Κι αυτό είχα τη τύχη να το διαπιστώσω ιδίοις όμμασι σε μια καταπληκτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Γ΄ Τεχνική και Επαγγελματική Σχολή Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Λεμεσού στο Ξενοδοχείο Amathus.

Τα παιδιά, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους, τραγούδησαν, χόρεψαν, απήγγειλαν ποιήματα σπουδαίων Ελλήνων ποιητών, παρουσίασαν πίνακες ζωγραφικής, που όλα είχαν ως θέμα το νερό. Γι’ αυτό και στην εκδήλωση δόθηκε η ονομασία «Άριστον ύδωρ: Απέραντο Γαλάζιο». Χωρίς υπερβολή, η όλη παρουσίαση είχε στοιχεία επαγγελματισμού, που συνδυάστηκε με την ενέργεια και το κέφι των μαθητών, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτόν τους δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα για τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους.

Παράλληλα, οι μαθητές του ξενοδοχειακού κλάδου της Γ΄ Τεχνικής μαγείρεψαν και σέρβιραν στο κοινό γκουρμέ λιχουδιές, κρασί από κυπριακούς αμπελώνες και πεντανόστιμα γλυκά. Ταυτόχρονα, στο χώρο ήταν αναρτημένοι πίνακες που είχαν φιλοτεχνήσει οι μαθητές των Γραφικών Τεχνών, με κυρίαρχο το υγρό στοιχείο στη θεματολογία τους, που κέρδισαν τον θαυμασμό όλων των θεατών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η υφυπουργός Ναυτιλίας κα Μαρίνα Χατζημανώλη, η κα Ελίνα Χριστοφίδου εκ μέρους του Υφυπουργού Τουρισμού και ο Πρώτος Λειτουργός Μέσης Τεχνικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης κ. Κωνσταντίνος Γεωργίου.

Φεύγοντας από τον χώρο της εκδήλωσης ένιωσα πραγματικά πιο αισιόδοξος για το μέλλον του τόπου, για τις δυνατότητές του και για την ποιότητα των παιδιών μας. Γιατί η αλήθεια είναι ότι όπου υπάρχουν εκπαιδευτικοί που αγαπούν την αποστολή τους, τότε δίνουν κίνητρα στις μαθήτριες και στους μαθητές να αναπτύξουν τις ικανότητές τους. Και αυτή τους η επιτυχία, το χειροκρότημα που έλαβαν για την προσπάθειά τους θα είναι το καλύτερο εφόδιο για την μετέπειτα ζωή τους. Γι’ αυτό θέλω σε αυτά τα παιδιά να δώσω θερμά συγχαρητήρια και να τους ευχηθώ καλή πρόοδο σε ό,τι και αν κάνουν στο μέλλον.

Συγχαρητήρια επίσης στον Διευθυντή της Γ΄ Τεχνικής κ. Θεόδωρο Ηλία και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που εργάστηκαν για την επιτυχία της εκδήλωσης. Μακάρι το έργο τους να βρει μιμητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση