ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Π. Μυλωνάς: Η Παιδεία δεν πρέπει να είναι έρμαιο των ιδεοληψιών μας

Τόνισε ότι τα σχολεία «δεν πρέπει να λειτουργούν με τον τρόπο που λειτουργούν»

ΚΥΠΕ

Η Παιδεία δεν πρέπει να είναι έρμαιο των ορέξεων, των ιδεοληψιών, και των ιδεολογημάτων δήλωσε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Παύλος Μυλωνάς, μιλώντας την Τετάρτη ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής κατά τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2023, ο οποίος τόνισε ότι τα σχολεία «δεν πρέπει να λειτουργούν με τον τρόπο που λειτουργούν».

Όπως ανέφερε ο κ. Μυλωνάς ο θεσμός των 4μηνων είναι μια εξαιρετική προσπάθεια, που ο ίδιος την υποστήριξε, για να σημειώσει ωστόσο ότι «μόνο οι ανόητοι δεν αποφασίζουν ότι έχουν κάνει λάθος και εγώ δεν είμαι ανόητος». Υπέσκαψαν, είπε, «αυτόν τον θεσμό όλοι. Το ΑΚΕΛ από την αρχή, οι εκπαιδευτικές οργανώσεις, οι μαθητές και οι γονείς. Πρέπει να ψάξουμε μαζί με την εκτελεστική εξουσία να βρούμε λύσεις στα προβλήματα, που δημιούργησαν τα 4μηνα σε βάρος των παιδιών, που ταλαιπωρούνται».

Για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2023, είπε πως δεν θα λύσει τα προβλήματα του τόπου και ότι αυτός ο προϋπολογισμός είναι όπως όλους τους προηγούμενους, χωρίς όραμα, για να σημειώσει πως «είναι προϋπολογισμός νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης αποδεκτής και σεβαστής, με την οποία διαφωνούμε μέσα από τον οποίο καλλιεργείται σε πολλές περιπτώσεις η ανισότητα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση