ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παμπορίδης για μισθούς και συντάξεις: Αντί συγγνώμης, βγάζουν και γλώσσα οι «εκπρόσωποι»

«Αυτή η Κυβέρνηση όχι μόνον δεν «πολέμησε το σαθρό σύστημα» αλλά το εξελίσσει σε επιστήμη. Υπερωρίες, Αδήλωτες Συντάξεις, Επιδόματα…» αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο τέως Υπουργός Υγείας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Αυτή η Κυβέρνηση όχι μόνον δεν «πολέμησε το σαθρό σύστημα» αλλά το εξελίσσει σε επιστήμη. Υπερωρίες, Αδήλωτες Συντάξεις, Επιδόματα…» αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο τέως Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, σχετικά με το θέμα της παράλληλης λήψης δημοσιοϋπαλληλικής σύνταξης και μισθού από πολιτικούς αξιωματούχους.

Ο κ. Παμπορίδης αναφέρει ότι: «Προβάλουν το «ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, υποκρινόμενοι πως δεν αντιλαμβάνονται τι λέει ο νόμος.

Πλήρως συμφιλιωμένοι με το σύστημα και δασκαλεμένοι σε όλα τα κόλπα της δημόσιας υπηρεσίας για κρυφές απολαβές».

«Κι αντί συγγνώμης, βγάζουν κ γλώσσα οι «εκπρόσωποι», καταλήγει, ενώ στον απόηχο δημοσιευμάτων που φέρουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να λαμβάνει σύνταξη εδώ και οκτώ χρόνια, χωρίς να το έχει δηλώσει στο «Πόθεν Έσχες» του, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζεται ηθικά εκτεθειμένος, ο κ. Παμπορίδης δημοσιεύει το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗ το οποίο αναφέρει ότι: «Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δεν δηλώνει στο ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σύνταξη που λαμβάνει από το 2018 που έφυγε από το δημόσιο».

Η ανάρτηση του Γ. Παμπορίδη 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση